Presentació

Les noves tecnologies segueixen incorporant-se a la nostra vida i la formació a distància permet adaptar-se en temps i metodologia al ritme i a les possibilitats de cada persona, superant d'aquesta manera les dificultats físiques i temporals que la formació presencial pot suposar.

L'aulaVIRTUAL és un portal que incorpora eines de comunicació i d'interrelació que afavoreixen els processos d'aprenentatge i que possibilita la realització d'accions formatives a tot el personal de les administracions locals del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, essent l’ordinador i la connexió a Internet els requisits bàsics per portar-les a terme.

  Notícies del lloc

  Cursos virtuals i Recursos d'autoformació

  per Rosa González López -

  Benvolguts i benvolgudes,

  Davant d'aquesta situació excepcional en què ens trobem, et volem proposar tot un seguit de cursos virtuals i autoformatius de manera oberta perquè puguis continuar des de casa amb la teva formació.

  Així mateix, t'informem que estem treballant por poder-te oferir noves edicions de cursos virtuals i algun curs virtual nou.

  Tota la informació la trobaràs al nostre espai web i la pots consultar copiant la següent adreça en el teu navegador: http://www.dipta.cat/formacio

  Anirem incorporant nous recursos, si t'interessa, ves consultant-la.

  Desitgem que siguin del teu grat.

  Cuida't i cuidem-nos.


  Cursos