La Maria estima la lluna

Conte infantil
 
És un plaer per a nosaltres presentar-vos el conte La Maria estima la lluna, un llibre que neix a partir del projecte MAMT Pedagògic Box i inspirat en el Tapís de Tarragona, obra de Joan Miró i Josep Royo, amb la intenció d'apropar el MAMT i les seves col·leccions a tots els públics.

El text ha estat escrit per la mestra, escriptora i contacontes Rat Cebrián, autora, entre d'altres, del conte Corre, corre, Cucafera o l'àlbum il·lustrat Si vols t'ho explico en suport als malalts oncològics.

Les il·lustracions han estat creades per l'il·lustrador Armand que també ha dissenyat altres contes com Heli amb hac, Un mitjó diferent a cada peu, Corre, corre, Cucafera o El Maginet de les timbales.

També podeu trobar la versió del conte animat de La Maria estima la lluna, produït per la creadora audiovisual i contacontes Yola Albalat, autora dels vídeos animats Si vols... t'ho explico o El Peix irisat.
 

A la secció Documents trobareu dos arxius PDF amb unes il·lustracions que ha creat l’Armand i que podeu descarregar, retallar i enganxar!

Instruccions per imprimir:

PDF 1- Imprimir en format DIN-A3
PDF 2- Imprimir en format DIN-A4

 

 

Galeria d'imatges