Misteri als Museus

LA DESAPARICIÓ D’IRINA MUSAYEVA

 

CRIDA A LA CIUTADANIA!

La col·leccionista rusa Irina Musayeva ha desaparegut.

La multimilionària era de visita a Tarragona realitzant un recorregut pels diferents centres museístics de la ciutat quan s’hauria produït el seu segrest.

Les investigacions policials apunten que el segrest s’hauria produït en un dels museus i que el segrestador podria ser membre de la plantilla d’algun d’ells, ja que eren els únics que coneixien l’itinerari de la víctima que viatjava d’incògnit.

Sembla, que en el moment del segrest, Musayeva hauria estat estabornida amb un objecte contundent i, un cop incapacitada, hauria estat reclosa en un lloc indeterminat de la ciutat.

Els centres de Tarragona que presumptament estan implicats en el cas són cinc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Museu del Port de Tarragona, Museu d’Art Modern de Tarragona, Museu d’Història de Tarragona i CaixaForum Tarragona.

Els seus responsables, fan una crida a la ciutadania per resoldre el misteri:

  • En quin museu es va produir el segrest?
  • Qui és el segrestador?
  • Quin objecte va fer servir com a arma per estabornir la víctima?

----------

Per participar és imprescindible fer la INSCRIPCIÓ. Els grups poden estar formats per un màxim de 6 persones.

L’edat recomanada de participació és a partir de 12 anys.

Per optar als premis és necessari visitar totes les institucions. Si no podeu visitar totes les institucions, podeu participar igualment sense optar als premis.

La participació és gratuïta i dona accés gratuït als diferents centres del 9 al 17 d’octubre, presentant la fitxa d’investigació.

 

Galeria d'imatges

Enllaços relacionats