Exposició DAME PANK Y DIME TONTO de Kikol Grau a l'Escola d'Art

La Sala d'Exposions de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa acull l'exposició: Dame pank y dime tonto, la primera mostra antològica al voltant de la trajectòria del realitzador audiovisual Kikol Grau (Barcelona, 1971). Comprèn des dels seus inicis a TV Clot i BTV, a mitjan dècada dels noranta, fins a les seves produccions més recents, i constitueix una certa radiografia de la història política, televisiva i musical de l’Estat espanyol, amb un èmfasi específic en el context de Barcelona entre els anys vuitanta i el present.

L’exposició s’articula en tres apartats:  una sèrie de curtmetratges, a seva producció televisiva i un recorregut per la filmografia de Kikol Grau.

Un dels aspectes significatius per comprendre l’imaginari pertorbador i irreverent de Kikol Grau són els seus dibuixos, que apareixen en pòsters, fanzins, guions o quaderns preparatoris, i que constitueixen un episodi autònom respecte als seus projectes audiovisuals. Cal destacar la importància que tenen en l’univers iconogràfic de l’autor «els micos bojos que destrueixen la Terra», tal com ell mateix els ha anomenat.

La mostra es completa amb nombrosos materials extrets de l’arxiu personal de Kikol Grau: cartells, fotografies, cintes de vídeo, màquines de videojocs vintage, portades de discos d’època, còmics que li han servit de referència, etc.

L'exposició es podrà visitar fins al 23 de febrer de 2019, de dilluns a divendres de 10 a 20 h

Horari especial festes de nadal:
Obert els dies: 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2,3,4 i 5 de gener

La Virreina Centre de la Imatge
Escola d'Art de la Diputació a Tortosa

Informació

Dia i hora: 
del Divendres, 14 Desembre, 2018 - 19:00 al Dissabte, 23 Febrer, 2019 - 20:00
Adreça: 
Escola d'Art
Plaça de Sant Joan, 5
  Tortosa
Espanya
Municipi: 
Tortosa