L'e-catàleg de la Diputació de Tarragona incorpora 405 nous grups aquest estiu i ja compta amb prop de 2.000 inscrits

El 97% dels municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre utilitzen aquest servei per nodrir-se d'espectacles i programacions culturals

09/08/2018
Cultura
Tarragona
Comunicació
Els grups d'animació infantil i les orquestres musicals són les modalitats més contractades
Els grups d'animació infantil i les orquestres musicals són les modalitats més contractades

L'e-catàleg de la Diputació de Tarragona, la plataforma que posa en comunicació grups i artistes de la demarcació amb ajuntaments de les comarques de Tarragona que volen contractar espectacles, incorpora aquest estiu 405 nous inscrits. Un creixement rècord que amplia l'oferta d'aquest servei, que l'estiu passat comptava amb 1.566 grups i artistes i enguany n'ofereix 1.971.

Entre les noves inscripcions a l'e-catàleg hi ha grups de música de tots els estils, com Acústic Karaoke, Agartha, Beiats, Outsiders, Pepper and Soul, Top Dj- Dj Xasa, Èric Vinaixa, la coral el Cor Sageta de Foc o la xaranga La Txaranguins Band. També s'han incorporat grups d'animació infantil com Joelan Animaciones i Los Barlou; la companyia de teatre Francesc Camins, i l'Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l'Espluga de Francolí, entre moltes altres propostes.

Aquest creixement de l'oferta de l'e-catàleg enriquirà encara més les festes als municipis aquest estiu, ja que bona part de les programacions festives a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona es nodreixen d'aquesta plataforma. En concret, el 97% de municipis utilitzen l'e-catàleg per confeccionar els seus programes festius anuals.  Des de l'1 de gener i fins al 31 de juliol d'aquest 2018 ja s'han contractat un total de 110 actuacions a la demarcació a través d'aquest servei. Els grups d'animació infantil i les orquestres musicals són les modalitats més contractades.

L'e-catàleg és una eina de gran utilitat per als ajuntaments a l'hora de buscar i contractar grups i activitats culturals per a les seves programacions, a més de suposar un potent impuls per a la promoció dels grups i artistes de la demarcació. A més de la seva gestió, la Diputació de Tarragona també finança bona part del cost de les contractacions que es fan a través d'aquesta plataforma. Enguany la institució supramunicipal disposa d'una partida d'1.200.000 euros per aquestes subvencions als ajuntaments.

 

Etiqueta: 
e-catàleg
Galeria d'imatges