Alumnes del col·legi Sant Rafael reben un premi a la qualitat pedagògica per un conte sobre consum

El conte "L'Aïna i la descoberta de les etiquetes" creat per alumnes resulta premiat en la 13a edició del concurs de contes Consum, categoria d'educació especial

20/04/2018
Educació
Tarragona

Un grup d’alumnes de les aules-taller del CPEE Sant Rafael de la Diputació de Tarragona, han estat premiats amb la menció especial a la qualitat pedagògica, en la 13ena edició del Concurs de Contes Consum, categoria d’Educació Especial, amb el conte L'Aïna i la descoberta de les etiquetes. Aquesta 13a edició del Concurs de Contes Consum, que té lloc en el marc de la celebració del Dia Mundial del Consumidor, s'ha desenvolupat sota el lema: “Explordors d'aliments.

Coneix les etiquetes i com cal interpretar-les". L'objectiu és sensibilitzar els més joves sobre els seus drets i deures com a consumidors, fomentant hàbits de vida sans i responsables. En concret, aquesta edició s’ha centrat en el coneixement de la informació que conté l’etiqueta dels productes d’alimentació. El lliurament dels premis ha tingut lloc aquesta setmana a València, amb la presència d'una representació dels alumnes que han participat en el treball, acompanyats per professionals del centre. 

Galeria d'imatges