Preinscripció als cicles de grau superior de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació

La formació desperta el talent
La formació desperta el talent

Del 10 al 17 de juny de 2020 es podrà realitzar la preinscripció a qualsevol dels 12 cicles de grau superior que s'ofereixen als centres de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa.

Enguany es promou la realització dels tràmits de preinscripció per via telemàtica a través del portal preinscripcio.gencat.cat. Excepcionalment, les persones que no disposin de les eines adequades per realitzar el tràmit podran fer-ho de forma presencial, del 15 al 17 de juny, demanant cita prèvia.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: d’Animació, de Gràfica Publicitària, d'Il·lustració, de Fotografia, d'Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística. A l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus s'hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d'obres de decoració i un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns virtuals. Pel que fa a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, aquest serà el segon curs que oferirà el cicle formatiu de grau superior de Modelisme i matriceria ceràmica, conjuntament amb l’Institut de l’Ebre i amb titularitat de la Departament d’Educació de la Generalitat.

Trobareu més informació a www.dipta.cat/estudiarartidisseny.

Si teniu dubtes i voleu que us ajudem, contacteu el vostre centre de preferència: 

Escola d’Art i Disseny a Tarragona

Escola d’Art i Disseny a Reus

Escola d'Art a Tortosa

Información

Día y hora: 
De Miércoles, 10 Junio, 2020 - 10:00 hasta Miércoles, 17 Junio, 2020 - 15:00
Dirección: 
España