El president de la Diputació de Tarragona inaugura la 8a Fira de l'Arròs i el Comerç de l'Aldea

La fira ha estat durant aquest cap de setmana un aparador dels productes, la gastronomia i els costums d’aquest municipi del Baix Ebre.

01/06/2012
El president de la Diputació de Tarragona inaugura la 8a Fira de l'Arròs i el Comerç de l'Aldea
El president de la Diputació de Tarragona inaugura la 8a Fira de l'Arròs i el Comerç de l'Aldea

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha inaugurat aquest cap de setmana l’Aldea la 8a Fira de l’Arròs i el Comerç. Aquesta mostra, que s'ha pogut visitar tot el cap de setmana, ha estat un aparador dels productes, la gastronomia i els costums d’aquest municipi del Baix Ebre, oferint, a més, al visitant un ampli ventall d’activitats lúdico culturals, entre les quals destaquen les elaboracions i degustacions culinàries, l’exhibició de bestiar, el teatre o les demostracions d’oficis.

Acompanyat de l’alcalde de l’Aldea, Daniel Andreu, i d’altres membres de la corporació municipal, Poblet ha efectuat una visita pels estands de la fira, i ha posat de manifest la importància d’aquest esdeveniment a l’hora de promoure l’economia del municipi, tot assenyalant que les fires han de servir per promocionar els productes locals de qualitat i per impulsar els valors del nostre territori. Per aquest motiu –digué–l’objectiu ha de ser el de posar en contacte el món dels serveis i del turisme amb el sector de la productivitat i el comerç, i “sempre impulsant la qualitat basada en l’excel·lència per ser més competitius”.

Per la seva banda, l’alcalde de l’Aldea ha destacat l’esperit de col·laboració que la Fira de l’Arròs i el Comerç comporta, any rere any, per part dels organitzadors, els comerços, els artesans, els firaires, i el públic en general. Daniel Andreu va agrair al president de la Diputació les atencions rebudes, des de l’inici del problema, oferint per part de la institució intercomarcal, l’ajut necessari als afectats per la crisis de la Cooperativa Agrícola de la població.

En el transcurs de l’acte inaugural han pres la paraula, a més del president de la Diputació i de l’alcalde de l’Aldea; la presidenta de l’Associació de Comerç, Virgínia Fort, i la regidora de Comerç, Estela Estorach. A l'acte inaugural han assistit els presidents dels consells comarcals del Baix Ebre i del Montsià, Lluís Soler i Joan Martín, respectivament, així com el vicepresident de la Diputació, Pere Panisello.

La Fira de l’Arròs i el Comerç, que enguany ha arribat a la seva 8a edició, s’ha consolidat ja com un element molt important per a la dinamització del comerç, el turisme i la gastronomia d’aquesta població del Delta de l’Ebre, i per aquest motiu ha rebut el suport econòmic de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya.

Galeria d'imatges