Notícies del lloc

Notes finals de curs

per Marcel Blàzquez Mañé -

Tot l'alumnat teniu disponibles les notes finals dels vostres respectius cursos i cicles. Podeu consultar les notes a través de l'entorn moodle i si necessitéssiu un certificat de notes per qualsevol tràmit que hagueu de realitzar el podeu sol·licitar per correu electrònic: administracioeadt@dipta.cat. Recordeu que aquest tràmit està sotmès a una taxa.

L'alumnat que ha acabat els seus estudis i vol sol·licitar el seu corresponent títol ho podrà fer a partir del dilluns 6 de juliol, adreçant-se a la secretaria del centre a través del correu administracioeadt@dipta.cat o telefònicament al 977211253.

La matrícula per a accés a nous cicles o per cursar 2n curs serà de l'1 al 7 de setembre. Per a més informació poseu-vos en contacte amb la secretaria del centre.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Notes finals de 1r curs Animació, G. Interactiva, G. Publicitària, Il·lustració i Fotografia

per Marcel Blàzquez Mañé -

Teniu disponibles les notes finals del curs a l'espai moodle. Podeu consultar-les a partir d'avui dilluns 8 de juny. Teniu també un recurs per enviar qualsevol incidència o reclamació relacionada amb les notes. Us compartim els enllaços als diferents cursos amb les notes consultables:

1r Animació, 1r G. Interactiva, 1r G. Publicitària, 1r Il·lustració i 1r Fotografia


Continuïtat dels estudis. Matrícula a 2n curs i accés a altres estudis superiors

per Marcel Blàzquez Mañé -

Us hem preparat una pàgina a la web de l'escola amb informació al voltant de la continuïtat de la vostra formació. Us pot ser útil si necessiteu informació tant per la matrícula en altres cursos o estudis de l'EADT, com si voleu continuar la vostra formació en altres centres o universitats. Trobareu la informació en aquest enllaç. Per qualsevol dubte podeu utilitzat també el correu sec.eadt@dipta.cat

Calendari final de curs telemàtic 2019/2020

per Marcel Blàzquez Mañé -

NOTES 1a CONVOCATÒRIA PUBLICADES AL MOODLE DE CADA MÒDUL
Data límit divendres 22 de maig (entre el 15 i el 29 de maig és període de recuperacions en 2a convocatòria)

JUNTA D’AVALUACIÓ DEL CURS PREPARATORI
Dijous 28 de maig / Data límit per a la publicació de notes a l'espai Moodle dilluns 1 de juny

JUNTES D’AVALUACIÓ FINAL 1r curs LOE
Dies 4 i 5 de juny / Data límit per a la publicació de notes finals 1r LOE dilluns 8 de juny a l'espai Moodle

JUNTES D’AVALUACIÓ FINAL 1r i 2n LOGSE (Joieria i Arts aplicades al mur)
11 i 12 de juny / Data límit per a la publicació de notes finals LOGSE dilluns 15 de juny a l'espai Moodle

Informació relativa al coronavirus

per Marcel Blàzquez Mañé -

Amb motiu de la propagació del coronavirus COVID 19, la Diputació de Tarragona ha creat un Pla de Prevenció de contingències davant la possible pandèmia de Coronavirus COVID-19 per tal de canalitzar i donar resposta a totes les qüestions referents a aquesta nova situació.
Posem a la vostra disposició l'enllaç deCanalSalut amb la informació actualitzada periòdicament perquè estigueu informats en tot moment i on teniu un audiovisual explicatiu.
Temes anteriors...