Notícies del lloc

NOTES DELS PROJECTES FINALS I INTEGRATS

per Comunicació EADT -

A partir d'avui dimarts 22 de juny, podeu consultar les notes dels Projectes Integrats i Projectes Finals. La propera setmana s'incorporaran als vostres expedients que quedaran completats. Si hi ha algun dubte o incidència amb les vostres notes us podeu adreçar al professorat corresponent. Si no heu solucionat la vostra incidència o teniu qualsevol problema per contactar amb el professorat podeu presentar una instància a secretaria fins el proper divendres 25 de juny.

NOTES DE CURS INCORPORADES ALS EXPEDIENTS

per Comunicació EADT -

A partir de dimarts 15 de juny, teniu incorporades les notes finals als vostres expedients. Podeu consultar-los en el curs que us apareix amb el nom d'EXPEDIENT CICLE al vostre moodle. Qualsevol incidència feu arribar un correu a sec.eadt@dipta.cat

Matrícula a SEGON CURS per al proper curs 2021/2022

per Comunicació EADT -

L'alumnat que heu cursat 1r curs, podreu realitzar la matrícula per a 2n curs del 19 al 23 de juliol. No necessiteu cap documentació ni preinscripció. Cal, però, demanar cita prèvia trucant a la secretaria del centre 977 21 12 53 o a través del web del centre.

Plena presencialitat als cicles formatius a partir del 26 d'abril

per Comunicació EADT -

El dilluns 26 d'abril han entrat en vigor noves mesures per a la contenció de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2.

Entre aquestes mesures està la tornada a la plena presencialitat als cicles formatius a partir del dilluns 26 d'abril.