> Presentació

Des de la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria impulsem el Certificat de Professionalitat d’Operacions bàsiques de cuina (HOTR0108) dirigit a un total de 20 persones per a capacitar-se en operacions d’aprovisionament, conservació i elaboració culinària bàsica aplicant la normativa i condicions higienicosanitàries en el sector de l’hostaleria.

D’aquesta manera es pretén millorar l’ocupabilitat i la capacitació de persones en situació d’atur, augmentant així les seves possibilitats d’inserció laboral en aquest sector.

Alhora, aconseguim donar resposta a les necessitats de les instal·lacions aquàtiques del territori per disposar de personal degudament format per oferir un servei i atenció excel·lents

> Persones beneficiàries

Poden participar en aquesta formació aquelles persones que compleixin els següents requisits:

  • Majors de 16 anys.
  • Desocupades o en cerca de millora de feina inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com demandants d’ocupació.

Ubicació i dates

El certificat de professionalitat té una durada total de 3 mesos, amb un total de 270 hores teòriques en modalitat presencial i 80 hores pràctiques a realitzar a l’Escola de Turisme Baix Penedès (Av. Palfuriana, 104 de Coma-ruga, El Vendrell)
 
Les dates que cal tenir en compte són les següents: 
  • Presentació de sol·licituds fins al 24 de març de 2023
  • Valoració de les sol·licituds i selecció de participants: Del 27 al 30 de març de 2023
  • Inici de la formació: 31 de març de 2023
  • Fi de la formació: 16 de juny de 2023

> Inscripcions

Si compleixes els requisits de participació, ja pots fer la preinscripció a la formació de forma gratuïta clicant AQUÍ!

IMPORTANT: en cas que l’alumne/a sigui menor d’edat, cal informar les dades del progenitor o tutor legal. En el moment de realitzar la inscripció serà necessari descarrega i adjuntar emplenat el següent document: AUTORITZACIÓ MENORS D’EDAT

> Més informació

Si desitgeu més informació podeu enviar un correu electrònic a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977 29 66 91.