Formació per a tu i per a la teva IDEA DE NEGOCI

Certificats de professionalitat en atenció sociosanitària i socorrisme

Terres de l'Ebre: desembre 2021 / maig 2022

Participa en aquest projecte de formació ocupacional dedicat a l'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i socorrisme en instal·lacions aquàtiques i obté el teu certificat de professionalitat.

Projecte Joves Emprèn Rural, formació en autoocupació i cultura emprenedora

Demarcació de Tarragona: desembre 2021 / maig 2022

Impulsem diverses formacions per ajudar-te a impulsar el teu propi negoci: autoocupació i cultura emprenedora; elaboració de cervesa artesana, i videoart, disseny de videojocs i autoocupació.

Cicle DL: Orientació laboral i noves competències en el context 4.0

Semipresencial - Reus: 9 i 10 de desembre de 2021

Participa en aquesta formació i coneix les noves necessitats i demandes del mercat de treball. Com a professionals de la orientació, actualitza els teus coneixements per orientar millor els teus usuaris.

Formació: El mètode Lean Startup i el model Canvas. Les eines de síntesi i d'estratègia empresarial

Reus: 19 de novembre de 2021

Participa en aquesta píndola formativa i aprèn a crear el teu model de negoci d’una manera eficient, ràpida i simplificada.

Afterwork tardor: "Col·laborar per innovar"

Reus: 4 de novembre de 2021

T'esperem en aquesta trobada perquè facis nous contactes i descobreixis com la col·laboració entre persones emprenedores pot oferir solucions innovadores de gran valor.

Formació "Instagram Ads. L'eina clau per promocionar el teu negoci"

Reus: 19 d'octubre de 2021

Participa en aquesta píndola formativa i aprèn a promocionar el teu negoci a Instagram mitjançant campanyes publicitàries efectives, atreure nous usuaris i a retenir els seguidors.

Curs de DJ professional i producció musical

Reus: octubre-desembre de 2021

Si tens entre 18 i 29 anys, et trobes en situació d'atur i estàs inscrit/a en el SOC com a demandant d'ocupació, participa en aquesta formació en què t'endinsaràs en el món dels discjòqueis professionals i aprendràs a muntar un equip de so complet i a utilitzar les tècniques i recursos més idonis per combinar pistes musicals i ser capaç de realitzar sessions de DJ en directe o produccions pròpies.

Programa GENIUS de mobilitat europea per a joves

Demarcació de Tarragona

Impulsem estades professionals en entitats i institucions vinculades amb la Unió Europea, que actuïn principalment en el turisme, l’eficiència energètica i sostenibilitat, i/o la gestió d’informació, agenda urbana i repoblament, contribució a la transformació digital, educació i coneixement, projectes i xarxes de cooperació en l’àmbit europeu.

Business Networking: Pensem conjuntament, multipliquem els resultats dels nostres negocis

Tarragona: 2 de juliol de 2021

El talent emprenedor t'espera perquè comparteixis experiències i facis sinergies a l'emblemàtica Tarraco Arena.

Webinar: Google Analytics. Aprèn a utilitzar l'analítica web per millorar les vendes en el teu negoci digital

Online: 10 i 17 de juny de 2021

Aprèn a analitzar i quantificar les interaccions dels visitants web i poder, per exemple, convertir-los en clients.

Webinar: La protecció de dades i el comerç electrònic

Online: 3 de juny de 2021

Participa en aquest taller pràctic i coneix la normativa de protecció de dades actual per adaptar el teu negoci online d'una forma ràpida i senzilla.

Webinar: Projectes europeus. Claus per a la identificació d'oportunitats

Online: maig i juny de 2021

Aquesta formació vol donar les eines, habilitats i tècniques clau a les persones participants per tal d’identificar les oportunitats de finançament europeu per a projectes locals i millorar així la competitivitat del territori i la qualitat de vida de la població.

Webinar: Economia social. Cooperatives i finançament alternatiu

Online: maig de 2021

Aquesta formació pretén tractar els conceptes clau de l'economia social i cooperativa per tal de poder prestar un bon servei d'assessorament a les persones emprenedores que vulguin impulsar projectes d'economia social.

Webinar: Fiscalitat i gestió econòmica per a personal tècnic d'emprenedoria

Online: maig de 2021

Amb aquesta formació obtindràs els coneixements bàsics en l’àmbit fiscal, legal i financer per tal de poder donar un bon servei d'assessorament a persones que impulsen un projecte emprenedor.

Curs: “El màrqueting digital adaptat a la nova realitat socioeconòmica. Nous canals de venda efectiva" - 2a edició

Online: abril de 2021

Aprèn les eines i tècniques de màrqueting digital més efectives per posicionar la teva marca i obtenir més clients i vendes.

Webinar: Crear, gestionar i dinamitzar un coworking públic perquè funcioni de veritat

Online: abril de 2021

Adquireix les eines, habilitats i capacitats per construir un espai de coworking públic triomfador, especialment si et trobes en una població petita o mitjana de la demarcació de Tarragona.

Afterwork: "La gamificació aplicada a les competències emprenedores"

Online: 8 d'abril de 2021

T'esperem en aquesta trobada de la comunitat emprenedora i empresària del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès que t'ajudarà a fomentar les relacions interprofessionals, ampliar contactes i conèixer possibles nous clients mitjançant una experiència virtual de gamificació molt entretinguda.

Formació i assessorament en digitalització per a negocis de proximitat (5a edició)

Online: març i abril de 2021

Impulsa el teu negoci en el món virtual amb l'itinerari formatiu de sis sessions que inclou assessorament personalitzat en digitalització i promoció online. Fes front a la COVID-19 donant valor afegit a la teva empresa i augmentant la presència digital i el volum de vendes.

Curs: “El màrqueting digital adaptat a la nova realitat socioeconòmica. Nous canals de venda efectiva"

Online: febrer i març de 2021

Aprèn les eines i tècniques de màrqueting digital més efectives que t’ajudaran a posicionar la teva marca i obtenir més clients i vendes en el nou context socioeconòmic derivat de la COVID-19.

Webinar: Els ODS en les polítiques públiques i els plans de reactivació econòmica local

Online: desembre de 2020

Aprofundim en l'Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible per conèixer-los i saber com incorporar-los en l'elaboració dels plans i les accions de desenvolupament local.

Formació i assessorament en digitalització per a negocis de proximitat (4a edició)

Online: novembre i desembre 2020

Impulsa el teu negoci en el món virtual amb l'itinerari formatiu de sis sessions que inclou assessorament personalitzat en digitalització i promoció online. Fes front a la COVID-19 donant valor afegit a la teva empresa i augmentant la presència digital i el volum de vendes.

Webinar: Oportunitats i innovació al món rural

Online: novembre de 2020

Aquest webinar pretén aprofundir en els reptes i les oportunitats que ofereixen els territoris rurals com a espais d’innovació i oportunitat econòmica més enllà dels rols tradicionals històricament acceptats relacionats amb la qualitat de vida i el benestar social.

Formació i assessorament en digitalització per a negocis de proximitat (3a edició)

Online: octubre i novembre de 2020

Impulsa el teu negoci en el món virtual amb l'itinerari formatiu de sis sessions que inclou assessorament personalitzat en digitalització i promoció online. Fes front a la COVID-19 donant valor afegit a la teva empresa i augmentant la presència digital i el volum de vendes.

Webinar: Assessorament empresarial i emprenedor. Adaptar-nos als canvis

Online: novembre de 2020

La Covid-19 ha provocat una crisi socioecònomica en què els tècnics i tècniques de promoció econòmica de les entitats locals juguen un paper clau en l’assessorament i guiatge dels petits negocis i les persones treballadores autònomes per tal de tirar endavant.

Webinar: Impuls i dinamització del comerç urbà als municipis

Online: octubre i novembre de 2020

Descobreix les eines i recursos que t'ajudaran, com a tècnic/a de la teva entitat local, a impulsar la dinamització i promoció dels comerços de proximitat al teu poble o ciutat del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre o el Baix Penedès.

Formació i assessorament en digitalització per a negocis de proximitat (2a edició)

Online: setembre i octubre de 2020

Impulsa el teu negoci en el món virtual amb l'itinerari formatiu de sis sessions que inclou assessorament personalitzat en digitalització i promoció online. Fes front a la COVID-19 donant valor afegit a la teva empresa i augmentant la presència digital i el volum de vendes.

Webinar: "Com cercar finançament i no morir en l'intent"

Online: 15 de juliol de 2020

Tenim una idea de negoci, fem un pla d’empresa, calculem quin serà el cost de fer-la realitat i apareix un nou escull: com aconsegueixo finançament? El nostre projecte empresarial ja està en marxa i volem créixer però, com obtinc els recursos econòmics per a fer-ho viable? Participa en aquesta formació i coneix les fonts de finançament al teu abast.

Formació i assessorament en digitalització per a negocis de proximitat

Online: juny i juliol de 2020

Impulsa el teu negoci en el món virtual gràcies a l'itinerari formatiu de sis sessions que inclou assessorament personalitzat de la mà d'una persona experta en digitalització i promoció online. Fes front a la COVID-19 donant valor afegit a la teva empresa i augmentant la presència digital i el volum de vendes.

Webinar: “Impacte econòmic de la Covid-19. Mesures per a autònoms i pimes”

Online: 24 d'abril de 2020

Aquest seminari et servirà per conéixer les mesures i ajuts urgents aprovats per la Generalitat de Catalunya i l’Estat per fer front a l’impacte econòmic i social provocat per la Covid-19.

Curs: "Tècniques de negociació en el món empresarial"

Online: 27 i 29 d’abril i 4, 6 i 8 de maig de 2020

Aquest curs virtual pràctic et permetrà saber com comunicar-te i negociar amb clients i proveïdors per arribar a un acord satisfactori per tothom. A través d'storytellings i dinàmiques de grup tractarem qüestions com les claus de l'èxit en la venda, les emocions en positiu, la motivació i l'actitud, entre d'altres.

Curs: "El teu model de negoci. Metodologies emprenedores"

Online: 8, 15, 20 i 22 d'abril de 2020

Aquest curs virtual pràctic et permetrà dissenyar, transmetre i oferir la proposta de valor que et diferenciï de la competència i t'ajudi a aconseguir l’èxit del teu negoci. A través de l'eina d'estratègia empresarial Lean Canvas, també desenvoluparàs els customer profiles i podràs crear el Producte Mínim Viable.

Afterwork Tarragona: "Com fer de la feina un moment per gaudir"

Tarragona: 5 de març de 2020

Aquesta trobada Afterwork ens permetrà conèixer el món de la cervesa artesana de la mà de les germanes fundadores de la cerveseria Twins Craft Beer , que ens explicaran com han convertit la seva afició per la cervesa artesana en la seva forma de vida.

Curs "Màrqueting digital: noves tendències i eines d'analítica i posicionament"

Tarragona: 26 de febrer, 2 i 4 de març

Aquest taller pràctic et donarà les eines i tècniques de màrqueting més actuals per ajudar-te a posicionar i donar valor a la teva marca.

Curs "Com aplicar l'Internet de les coses a la teva empresa"

Tarragona: 16 desembre de 2019

Segur que a diari utilitzes l’Internet de les coses (IoT) i no coneixes totes les possibilitats que ofereix el món dels objectes interconnectats per a la teva empresa. No et quedis enrere i apunta’t a la revolució digital amb aquest curs formatiu!

Afterwork Terres de l'Ebre: "Oli i vi amb tradició"

Vinebre: 22 d'octubre de 2019

Aquesta trobada Afterwork que tindrà lloc al Molí de Rué ens permetrà conèixer, mitjançant una dinàmica participativa, els indicadors clau per a prendre les millors decisions en un negoci o projecte emprenedor i vincular-los amb els objectius estratègics. Alhora, compartirem un espai de networking al voltant d'un tast d'olis i vins de les terres de Vinebre.

Curs: "Obligacions fiscals per a persones emprenedores i empresàries"

Tarragona: 30 de setembre, 4 i 11 d'octubre de 2019

Aprèn els coneixements mínims de fiscalitat, tant si ets una persona emprenedora i vols constituir la teva empresa, com si vols resoldre dubtes per a gestionar la teva empresa amb èxit.

Business networking: Còctel d'estiu

La Pineda: 21 de juny de 2019

Coincidint amb el solstici d'estiu, tens una cita amb el talent emprenedor del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre en el nostre business networking d’estiu, un espai de trobada per compartir experiències, donar visibilitat al teu projecte i establir sinergies en un entorn únic i idíl·lic. A més, hi haurà un taller-degustació de còctels i gaudirem de bona música en directe de la mà del Dj André Vicenzzo.

Curs "Presentacions d'impacte"

Reus: 29 maig, 4 i 6 juny de 2019

Vols millorar les teves presentacions en públic? L’impacte que deixes és la teva targeta de presentació! Participa en aquest taller pràctic, aprèn les eines i potencia les habilitats per presentar el teu projecte amb èxit davant de clients o possibles inversors. Les exposicions s’enregistraran i es visionaran amb un coach per analitzar-les, rebre recomanacions específiques i potenciar la seva eficàcia comunicativa.

1r Afterwork - Complot: Com convertir una idea en negoci

Tarragona: 2 de maig de 2019

De la mà d'un expert en estratègia empresarial i expansió de negocis, aprendrem les eines i els recursos claus en la conversió d'una idea a un negoci. Ens endinsarem en la trajectòria de la cervesa Complot d'Estrella Damm i compartirem un espai de networking al voltant d'un petit tast amb un meridatge de cerveses Damm.

Curs "Màrqueting Digital: Com posicionar amb èxit el teu negoci"

Reus: 1, 3 i 8 d'abril de 2019

En ple segle XXI és fonamental desenvolupar estratègies orientades al món digital i aprofitar al màxim els avantatges del màrqueting digital.. En aquest curs explicarem recursos i tècniques de màrqueting digital que ens ajudaran a posicionar i donar valor a la nostra marca.

Esmorzar de finançament: "El pacte de socis per emprendre sense conflictes"

Tarragona: 21 de març de 2019

Vine a aquest esmorzar de finançament i coneixeràs, de la mà d'un despatx d'advocats expert en assessorament a emprenedors i inversors, les regles de joc que poden suposar la diferència entre l'èxit i el fracàs de la teva empresa.

Business networking: Un horitzó d'oportunitats

Tinglado 1, Tarragona:
23 de novembre de 2018

El divendres 23 de novembre us esperem al Tinglado 1 per conéixer el talent emprenedor del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta jornada és espai de trobada on poder compartir experiències i establir sinergies. La persevarança, la dedicació i el treball en equip són uns valors intrínsecs als emprenedores i en aquest esdeveniment ho comprovarem.

3r Afterwork

Celler Clos Galena (El Molar):
25 d'octubre de 2018

Diuen que només hi ha una primera vegada per a causar una bona impressió. Aquest és el motiu principal pel qual s’ha de fer un bon elevator pitch. La idea és presentar-vos i explicar els vostres serveis de manera que desperteu l'interès de la persona amb la qual estigueu parlant. Tant se val si es tracta d'un inversor, un client potencial, un possible soci, un col·laborador. L’objectiu de l’afterwork és que els i les assistents pugueu comunicar els aspectes clau dels vostres projectes empresarials.

Curs “Marca Personal i LinkedIn”

Tarragona: setembre i octubre 2018

A la llarga, les xarxes socials es converteixen en la nostra arma més potent, i per això és imprescindible saber usar-les, saber donar una bona presència i explicar correctament allò que al nostre públic li interessa. Confiar en el poder i la importància de les xarxes socials. En aquest curs us explicarem la importància d'aquestes, i com us poden ajudar a fer créixer els vostres negocis, a interactuar amb el públic, i el que és més important, a obtenir més clients i més vendes.

Business networking "Estiu amb màgia"

La Pineda, Vila-seca:
21 de juny de 2018

Tot coincidint amb la nit especial del solstici d’estiu, el proper 21 de juny teniu una cita amb el talent emprenedor del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta jornada vol ser un espai de trobada on poder compartir experiències i establir sinergies en un entorn que ben segur no us deixarà indiferents.

Enginy: especialització en parcs temàtics

Un programa pioner a la demarcació de Tarragona que, aprofitant la presència del parc temàtic Port Aventura al nostre territori, pretén orientar l’emprenedoria cap a un vessant més especialitzada. El projecte té per objectiu estimular la creació d’empreses en aquest sector estratègic i està liderat per la Diputació de Tarragona i compta amb la participació d’Autoocupació i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i amb la col·laboració de PortAventuraWorld.

2n Afterwork: "Com innovar en un sector tradicional"

Tortosa: 5 de juny de 2018

En aquesta segona trobada, ens acompanyarà Vermuts Miró, que ens explicarà la seva trajectòria empresarial i com han sabut adaptar un producte tradicional a les noves tendències del mercat.

Curs "Lean Startup"

Reus: juny 2018

Des de fa uns anys està guanyant força un nou enfocament, l’anomenat Lean Startup, que ha demostrat ser més eficaç a l’hora d’iniciar startups. S’ha convertit en el moviment que està transformant la manera de concebre, fabricar i llençar nous productes al mercat. La base d’aquesta metodologia consisteix en l’aprenentatge validat del client, l’experimentació i la iteració.

1r Afterwork

Reus: 26 d'abril de 2018

Aquest any, com a novetat, us volem presentar les trobades Afterwork. Volem que siguin un punt de reunió d’emprenedors i empresaris en un ambient més relaxat, fora d’un despatx, amb l’objectiu d’ampliar contactes i conèixer possibles clients per als vostres negocis. En aquesta primera trobada, ens acompanyarà en Simón Lee, el Director General de Península, una consultora especialitzada en programes d’incubació amb startups per a corporacions.

Màrqueting digital per a la consolidació de la teva empresa

Tarragona: abril 2018

El màrqueting digital ha esdevingut una eina imprescindible per als emprenedors i les empreses petites i mitjanes. Els clients estan cada dia més avesats a internet. Busquen informació, comparen productes, compren i/o reserven online... Tenint tot això en compte, quina imatge pot donar una empresa que no té presència online? O no la té ben treballada?