Formació per a tu i per a la teva IDEA DE NEGOCI

Càpsula formativa: El mètode Lean Startup i el model Canvas. Les eines de síntesi i d'estratègia empresarial

Reus: 12 de juliol de 2022

Participa en aquesta càpsula formativa i aprèn a crear el teu model de negoci d’una manera eficient, ràpida i simplificada.

Business networking d'estiu: Posada a punt per un estiu creatiu i diferent

Tarragona: 22 de juny de 2022

T'esperem en aquesta trobada perquè facis nous contactes i descobreixis talent emprenedor del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès en un espai d’exposició d’empreses, productes o serveis.

Curs d'iniciació a la fabricació additiva

Reus: juny de 2022

Endinsa't en el món de la impressió 3D i coneix els seus avantatges i el gran ventall d'aplicacions que pot tenir com, per exemple, per agilitzar el procés de desenvolupament d’una idea de negoci i optimitzar el temps i els recursos invertits, especialment els econòmics.

Afterwork: “Para. Respira. Com aplicar l’slow life al teu dia a dia”

L'Ametlla de Mar: maig de 2022

T'esperem en aquesta espai de trobada, on podràs compartir experiències i fer negocis en un ambient més distès i informal.

Certificat de professionalitat en socorrisme en instal·lacions aquàtiques

Terres de l'Ebre: abril de 2022

Participa en aquest projecte de formació ocupacional dedicat a l'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i socorrisme en instal·lacions aquàtiques i obté el teu certificat de professionalitat.

Webinar “Google Analytics: aprèn què i com mesurar, per millorar les teves vendes" - 2a edició

Online: febrer de 2022

El creixement de les compres online ha comportat una acceleració de la digitalització de negocis i projectes.

Projecte Joves Emprèn Rural, formació en autoocupació i cultura emprenedora

Demarcació de Tarragona: desembre de 2021 / maig 2022

Impulsem diverses formacions per ajudar-te a impulsar el teu propi negoci: autoocupació i cultura emprenedora; elaboració de cervesa artesana, i videoart, disseny de videojocs i autoocupació.

Cicle DL: Orientació laboral i noves competències en el context 4.0

Semipresencial - Reus: 9 i 10 de desembre de 2021

Participa en aquesta formació i coneix les noves necessitats i demandes del mercat de treball. Com a professionals de la orientació, actualitza els teus coneixements per orientar millor els teus usuaris.

Formació: El mètode Lean Startup i el model Canvas. Les eines de síntesi i d'estratègia empresarial

Reus: 19 de novembre de 2021

Participa en aquesta píndola formativa i aprèn a crear el teu model de negoci d’una manera eficient, ràpida i simplificada.

Afterwork tardor: "Col·laborar per innovar"

Reus: 4 de novembre de 2021

T'esperem en aquesta trobada perquè facis nous contactes i descobreixis com la col·laboració entre persones emprenedores pot oferir solucions innovadores de gran valor.

Formació "Instagram Ads. L'eina clau per promocionar el teu negoci"

Reus: 19 d'octubre de 2021

Participa en aquesta píndola formativa i aprèn a promocionar el teu negoci a Instagram mitjançant campanyes publicitàries efectives, atreure nous usuaris i a retenir els seguidors.

Curs de DJ professional i producció musical

Reus: octubre-desembre de 2021

Si tens entre 18 i 29 anys, et trobes en situació d'atur i estàs inscrit/a en el SOC com a demandant d'ocupació, participa en aquesta formació en què t'endinsaràs en el món dels discjòqueis professionals i aprendràs a muntar un equip de so complet i a utilitzar les tècniques i recursos més idonis per combinar pistes musicals i ser capaç de realitzar sessions de DJ en directe o produccions pròpies.

Programa GENIUS de mobilitat europea per a joves

Demarcació de Tarragona

Impulsem estades professionals en entitats i institucions vinculades amb la Unió Europea, que actuïn principalment en el turisme, l’eficiència energètica i sostenibilitat, i/o la gestió d’informació, agenda urbana i repoblament, contribució a la transformació digital, educació i coneixement, projectes i xarxes de cooperació en l’àmbit europeu.

Webinar: Projectes europeus. Claus per a la identificació d'oportunitats

Online: maig i juny de 2021

Aquesta formació vol donar les eines, habilitats i tècniques clau a les persones participants per tal d’identificar les oportunitats de finançament europeu per a projectes locals i millorar així la competitivitat del territori i la qualitat de vida de la població.