Formació per a tu i per a la teva IDEA DE NEGOCI

Webinar Redel Rural Silver: "Tecnologia per al benestar de les persones silver"

En línia: dimarts 18 de juny de 2024

Participa en aquest webinar per conèixer de primera mà diverses experiències del territori que treballen en l'àmbit de la tecnologia per al benestar de les persones "silver”

Jornada networking: "Hola, estiu! Connectem, compartim i creem"

Cambrils: 30 de juny de 2024

T'esperem en aquesta jornada enriquidora en què farem un "testeig en directe" de les necessitats relacionades amb els productes i serveis que es presentin del talent emprenedor del territori. Pensant conjuntament, multipliquem els resultats amb unes possibilitats infinites.

Jornada de networking "Connectem en ruta"

Ruta pel territori: 23 de maig de 2024

Descobreix noves oportunitats per al teu projecte al nostre tour de networking i connexió! Uneix-te a nosaltres en un recorregut per les iniciatives emprenedores vinculades al sector del turisme i de les experiències. Coneix algunes de les propostes innovadores enfocades a les necessitats de les persones silver i aprofita el trajecte per adquirir eines pràctiques i establir connexions valuoses.

Redel Rural Silver: Jornada final i concurs d'idees emprenedores

Falset: 20 de març de 2024

Vine i descobreix els resultats del repte "Turisme sènior com a oportunitat per al medi rural" i les propostes presentades al concurs d'idees empresarials sobre com beneficiar-se dels recursos turístics existents per al col·lectiu sènior a partir del treball compartit i/o la generació de sinergies.

Càpsula formativa - TikTok per a negocis: sense connexió, no hi ha conversió

Reus: 29 de febrer de 2024

TikTok s'ha convertit en una plataforma poderosa per connectar amb audiències de manera creativa i autèntica! En aquesta formació aprendràs a construir una comunitat compromesa, crear contingut atractiu i desenvolupar estratègies efectives per impulsar el creixement del teu negoci.

Programa 360º: itinerari formatiu per a la inserció laboral de dones desocupades

Semipresencial: gener - abril de 2024

Si ets una dona desocupada t'animem a participar en aquest programa que et capacitarà en diversos àmbits i t'oferirà acompanyament per facilitar la teva inserció al mercat laboral.

Certificat de professionalitat: Activitats auxiliars en conservació i millora de forest

Alcover: gener-abril de 2024

Apunta't i certifica't per desenvolupar activitats laboral al sector forestal a través d'aquesta formació

Càpsula formativa: "Soc una persona emprenedoria, i ara què?"

Reus: 26 de gener de 2024

T'esperem en aquest taller pràctic per donar resposta a les principals preguntes i dubtes que sorgeixen quan decideixes engegar el teu projecte emprenedor.

Jornada Connect@: Talent i (noves) economies

Salou: 21 de novembre de 2023

T'esperem en aquesta cita centrada en les noves economies i en la qual també podràs conèixer els programes de l’àmbit de l’Ocupació l’Emprenedoria que desenvolupen les entitats locals i els projectes que impulsa la comunitat emprenedora del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Càpsula formativa: "Parlar en públic i presentacions d'alt impacte"

Reus: 6 d'octubre de 2023

Estàs a punt per fer el primer pas cap a una comunicació efectiva i segura? Amb aquest curs aprendràs a estructurar discursos efectius, utilitzar el llenguatge corporal a favor teu, gestionar els nervis i connectar emocionalment amb la teva audiència.

Programa 'Acelera Startups'

Inscripcions fins al 22 d'agost

Fruit de l'aliança entre Impact Hub i mentorDay ,acceleradores referents en l'àmbit internacional, i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, arriba aquest aquest programa d'acceleració a la nostra demarcació que ofereix formació especialitzada i t'ajudarà a optimitzar el teu model de negoci!

Converses de sobretaula: Les persones 'silver' volem viure bé i millor

Santa Bàrbara - Flix - El Pla de Santa Maria: juny de 2023

Volem aprofundir en les necessitats i desitjos de les persones majors de 55 anys i veure com entitats i empreses poden ajudar a donar-hi resposta. Quins serveis i productes especialitzats ajuden a aconseguir-ho? T'esperem en aquestes converses de sobretaula dins del projecte Redel Rural Silver

Webinar de bones pràctiques: Com generem ecosistemes d'innovació i emprenedoria

En línia: divendres 9 de juny de 2023

Participa en aquesta sessió virtual en què diverses iniciatives del territori català ens explicaran la seva experiència i els punts fonamentals a tenir en compte en la generació d’ecosistemes d’innovació i emprenedoria.

Business networking d'estiu: Estratègia i networking per donar la benvinguda a un estiu refrescant

Cambrils, 21 de juny 2023

T'esperem en aquesta cita del talent emprenedor del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès!

Programa "Xarxa, formació i suport per a dones emprenedores"

Maig-octubre de 2023

Si ets una dona emprenedora i vols formar part d'una xarxa col·laborativa, formar-te ens diversos àmbits i establir sinergies amb altres projectes, aquest és el teu programa!

Jornada "Impulsem l'economia 'silver': de repte a oportunitat per al món rural"

Poblet: 30 de maig de 2023

T'esperem en aquesta jornada sobre l'economia 'silver' en la qual s'abordaran els reptes actuals i futurs i les oportunitats d'aquest sector format per les persones majors de 55 anys.

Curs semipresencial: Tècniques de prospecció empresarial

Juny de 2023

Participa en aquesta formació per millorar les teves habilitats de prospecció empresarial i potenciar la teva feina d’intermediació entre l’usuari i l’empresa, a més de millorar la manera com et comuniques amb l’empresa.

Càpsula formativa: Coneix l’eina “Customer Journey Map”: fidelitza a la teva clientela, innova i creix!

Reus: 26 d'abril

Posar el focus en la clientela permet impulsar les vendes i millorar per oferir una experiència única i rendible: descobreix com fer-ho!

Jornades "Teixint el futur de l'artesania"

Tarragona i Reus: 12, 13 i 14 d'abril de 2023

T'esperem en aquestes jornades per tractar la situació del sector i el seu paper en la generació de riquesa i com a nínxol d’emprenedoria cultural, amb tallers de co-creació, bones pràctiques, dinàmiques de grup, botiga efímera i molt més!

Curs: Les fires d’artesania com a estratègia de desenvolupament local i de promoció dels i les professionals artesanes

Reus: març 2023

Formació per a personal tècnic de desenvolupament local, promoció econòmica o dinamització comercial i turística

Certificat de Professionalitat d’Operacions bàsiques de cuina

Baix Penedès: març, abril i juny 2023

Impulsem aquest certificat dirigit a un total de 20 persones per a capacitar-se en operacions d’aprovisionament, conservació i elaboració culinària bàsica aplicant la normativa i condicions higienicosanitàries en el sector de l’hostaleria.

Afterwork: L’oportunitat del repoblament: la dinamització emprenedora com a motor del canvi”

Senan: 23 de març

Ens endinsem al nou centre cultural i espai de creació compartit de l'Abadia de Senan per impulsar l'esperit empresarial més innovador, lligat a l’àmbit rural.

Càpsula formativa "Gestió del temps: buscant l’equilibri entre el personal i el professional"

Reus: 16 de febrer de 2023

Descobreix les eines que t'ajudaran a gestionar i organitzar millor el temps disponible i trobar l'equilibri entre el personal i el professional.

Jornada de treball: Instal·lació i manteniment de calderes de biomassa i xarxes de calor

Reus: gener i febrer de 2022

Ets professional de l’àmbit de les instal·lacions i el manteniment de xarxes d’energia? Complementa la teva formació en el camp de les instal·lacions tèrmiques d’aprofitament de l’energia de la biomassa.

Càpsula formativa: "Soc una persona emprenedora. I ara, què?"

Reus: 20 de desembre de 2022

Què he de fer per donar-me d’alta i iniciar la meva aventura emprenedora? Què implica ser una persona autònoma? Quins impostos he de presentar? Quines són les despeses que em puc deduir? Quina documentació he de conservar?

Jornada Connect@: Talent i innovació amb perspectiva de gènere

Tarragona: 1 de desembre de 2022

T'esperem en aquesta cita perquè coneguis els programes de l’àmbit de l’Ocupació l’Emprenedoria que desenvolupen les entitats locals i els projectes que impulsa la comunitat emprenedora del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

La silvopastura com a oportunitat econòmica i de gestió forestal sostenible

13 i 14 de desembre / Reus i Muntanyes de Prades

Jornada formativa per conèixer la importància de la gestió forestal sostenible amb ramats i les oportunitats econòmiques que ofereix el silvopasturatge i l'aprofitament de recursos ramaders

Curs: "Estratègies de desenvolupament econòmic local per al repoblament de zones rurals"

Reus: octubre i novembre de 2022

Assoleix nous coneixements i aprèn d’experiències pràctiques per impulsar millor nous projectes que afavoreixin el desenvolupament rural i el repoblament al teu municipi o comarca.

Afterwork tardor: "Innovació i creativitat en l'àmbit del turisme rural"

La Bisbal del Penedès: 30 de setembre de 2022

Ens endinsem al turisme rural del Penedès per conèixer projectes que són sinònim d’èxit a l'hora d'innovar de forma creativa i sostenible. T'esperem en aquesta espai, on podràs compartir experiències i fer negocis en un ambient més distès

Curs de DJ professional i producció musical

Reus: octubre 2022

Si tens entre 18 i 29 anys i estàs inscrit/a en el SOC com a demandant d'ocupació, participa en aquesta formació en què t'endinsaràs en el món dels discjòqueis professionals i aprendràs a muntar un equip de so complet i a utilitzar les tècniques i recursos més idonis per combinar pistes musicals i ser capaç de realitzar sessions de DJ en directe o produccions pròpies.

Taller de prototipatge: solucions d'eficiència energètica per al sector turístic

Reus: setembre/novembre de 2022

Anima't a idear possibles solucions i crear prototips en l'àmbit de l'eficiència energètica per al sector turístic, dins del laboratori de fabricació digital del Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus.

Perspectiva de gènere per a dispositius i programes d’inserció laboral

Reus: 30 de setembre, 4 i 7 d'octubre de 2022

Ets tècnic o tècnica d’orientació i inserció laboral? Vine i omple la teva motxilla d’eines, recursos i estratègies per impulsar la incorporació de la perspectiva de gènere en els programes i projectes d’orientació i inserció laboral.