Reptes per a la generació Z

Et necessitem per resoldre aquest gran challenge plegats!

> Presentació

La Diputació de Tarragona, a través de la Unitat de Polítiques d’Ocupació i Emprenedoria, organitza el proper divendres 26 d’abril de 2024 la jornada HackDipta, una trobada d’innovació de resolució de reptes per potenciar el talent jove del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. La finalitat és empoderar els joves, impulsar-los al món laboral i capacitar-los amb competències transversals com el treball en equip, la responsabilitat o la inciativa, entre d’altres.

En la trobada, les persones participants treballaran en equips multidisciplinaris per desenvolupar solucions creatives a diversos reptes plantejats per empreses de renom de la demarcació, vinculats amb tres Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Serà un esdeveniment molt dinàmic basat en la metodologia del Design Thinking, en què les tres millors solucions podran optar a premis molt interessants!

> Requisits per participar

  • Tens entre 16 i 30 anys.
  • Resideixes, preferentment, a la demarcació de Tarragona.
  • Estàs a punt per desafiar la curiositat.
  • Et trobes estudiant, cercant feina o començant la teva carrera professional.

> Reptes i premis

Properament us informarem de les empreses col·laboradores amb la HackDipta i descobrireu els seus reptes el mateix dia de l’esdeveniment. 

Els millors projectes optaran a diferents premis que fomentaran el seguiment i l’expansió de les solucions ideades.

> Agenda

La jornada d’innovació tindrà lloc el divendres 26 d’abril de 2024 al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus a partir de les 9.30 hores i fins les 20 hores amb una festa final de tancament i moltes sorpreses!

Tindreu tots els detalls de la HackDipta durant les properes setmanes!

> Inscripcions

Pots apuntar-te a aquest challenge i gaudir duna aventura única clicant AQUÍ!

Ubicació

Centre d'Innovació i Formació Boca de la Mina

Més informació

Et resolem qualsevol dubte que tinguis!