CATEGORIES

Premi

Turisme, cultura i experiències

Projectes o empreses que desenvolupin la seva activitat en els camps de la promoció turística i cultural i que contribueixin al desenvolupament sostenible del sector.

Premi

Tecnologia i innovació

Projectes que tinguin la seva activitat empresarial basada en la implementació d’innovacions en l’empresa, amb criteris de R+D+I amb valor afegit.

Premi

Salut i esport

Projectes empresarials que basin la seva activitat en l'àmbit de la promoció i millora de la salut i l’activitat esportiva.

Premi

Eficiència energètica i sostenibilitat

Projectes empresarials que presentin idees per reduir el consum de recursos energètics i la contaminació, estalviar despesa, millorar la qualitat de vida de les persones i prolongar la vida dels recursos utilitzats.

Premi

Economia social

Projectes o empreses amb models de negoci que tenen com a objectiu treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social de la comunitat.

> IMPULSEM 15 PROJECTES EMPRESARIALS:

5 guanyadors de 5.000 €: un per a cadascuna de les categories

Fins a 10 reconeixements de 1.000 € als millors projectes finalistes

T'acompanyem

Prepara la teva candidatura

FORMACIÓ I ASSESSORAMENT

Sigui quin sigui el punt en què es troba la teva idea de negoci, t'ajudem a elaborar el teu pla d'empresa. També t'oferim diverses sessions formatives per tal de millorar les teves competències personals i el teu projecte! Si tens qualsevol dubte a l'hora de presentar la teva sol·licitud, compta amb nosaltres!

Inscripció

> Presentació de sol·licituds fins al
DIVENDRES 28 JUNY 2019>

> Requeriments: Ser major d'edat i estar empadronat al Camp de Tarragona o a les Terres de l'Ebre.

Sol·licitudResum projecteConvocatòria

T'ajudem?

CONTACTA AMB NOSALTRES
977 296 691Enviar correu electrònic

Història i Objectius

Un any més, i ja en són tretze, la Diputació de Tarragona presenta els seus Premis per fomentar l’emprenedoria a les comarques tarragonines, un dels objectius estratègics de la Diputació.

< Mitjançant els Premis Emprèn, es vol contribuir al reconeixement i a donar visibilitat a l’esforç de les persones i les iniciatives emprenedores que sorgeixen al nostre territori >


Amb el temps, l'aposta de la corporació s'ha anat adaptant i en aquesta edició  –la 7a amb la denominació Premis Emprèn  

 < Continuem situant en el centre de l’acció el reconeixement d’uns àmbits concrets d’activitat productiva: la sostenibilitat, el turisme i la cultura, la salut i l’esport i, com no podia ser d’altra manera, l’atenció a les persones >


Al mateix temps es remarquen unes formes de fer-ho viable: la innovació i la gestió del coneixement, amb el convenciment que la suma d’esforços en aquesta direcció ens permetrà, com assenyala l’estratègia RIS3CAT, assolir un territori competitiu avançat que generi ocupació fent valer els potencials existents