CATEGORIES

Premi

Turisme i experiències

Projectes o empreses que desenvolupin la seva activitat en els camps de la promoció o producció de serveis o productes vinculats a l’àmbit del turisme. També que contribueixin a que l’activitat turística aconsegueixi els estàndards d'innovació, qualitat i eficiència necessaris per garantir el desenvolupament sostenible en el sector.

Premi

Cultura

Projectes o empreses que desenvolupin activitats creatives relacionades amb l’audiovisual, les arts escèniques, la moda, l’artesania, la recuperació d’antics oficis, el disseny, l’arquitectura, la restauració, les aplicacions informàtiques per al món de la comunicació i les arts visuals que creen nous escenaris estètics, també a través de les noves tecnologies.

Premi

Innovació en l'àmbit de la salut

Models de negoci vinculats a la tecnologia aplicada a la salut en forma d'App mòbil, dispositius de monitorització, big data, IoT, entre altres; i dirigida a millorar la qualitat de vida a través de la prevenció, detecció precoç i millora dels tractaments actuals.

Premi

Transformació digital

Projectes que contribueixin al procés d’adaptació a l’entorn tecnològic o ecosistema digital i/o que comportin la integració de les noves tecnologies, en els processos i estratègies de negoci.

Premi

Transició ecològica, energètica i alimentària

Iniciatives que persegueixen redreçar les deficiències estructurals de la nostra societat i vetllar per una transició –ecològica, energètica, alimentària– justa, que no deixi ningú enrere. L’alternativa passa per l’economia social i solidària: democratització econòmica i transició ecològica han d’anar de la mà.

Premi

Emprenedoria social

Propostes de solucions innovadores pels reptes socials i mediambientals d’avui en dia; envelliment de la població, foment de la igualtat, trencament d'estereotips, despoblament, etc.

Premi

Repte demogràfic

Projectes que impulsen dinàmiques de transformació social, econòmica i demogràfica, per tal de potenciar la igualtat d’oportunitats entre els àmbits urbà i rural, contribuint al seu equilibri.

> IMPULSEM 22 PROJECTES EMPRESARIALS:

7 guanyadors de 4.000 €, un per a cadascuna de les categories

Fins a 15 reconeixements de 1.000 € als millors projectes finalistes

T'acompanyem

Prepara la teva candidatura

FORMACIÓ I ASSESSORAMENT

Sigui quin sigui el punt en què es troba la teva idea de negoci, t'ajudem a elaborar el teu pla d'empresa. Si tens qualsevol dubte a l'hora de presentar la teva sol·licitud, compta amb nosaltres!

Pla economicofinancer

T'AJUDEM?

977296691 / ocupacioiemprenedoria@dipta.cat

Inscripcions obertes

Inscripcions: Fins al 2 de juny de 2023

Requisits: Ser major d'edat i estar empadronat/da o tenir la seu social del projecte a la demarcació de Tarragona.

Sol·licitud Convocatòria

Presenta la teva sol·licitud

A través de la Seu Electrònica

Acudint a les Oficines d'assistència en matèria de registre de Tortosa i Tarragona de la Diputació de Tarragona.

Història i Objectius

Un any més, i ja en són setze, la Diputació de Tarragona presenta els seus Premis per fomentar l’emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, un dels objectius estratègics de la Diputació.

Mitjançant els Premis Emprèn, es vol contribuir al reconeixement i a donar visibilitat a l’esforç de les persones i les iniciatives emprenedores que sorgeixen en el nostre territori >


Amb el temps, l'aposta de la Corporació s'ha anat adaptant i, en línia amb el Pla de mandat 2020-2023 de la Corporació, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en aquesta desena edició amb la denominació Premis Emprèn

 < Perseguim impulsar una economia territorial basada en el coneixement, que sigui diversa en la seva distribució territorial –rural, urbana, agrícola, industrial, turística i cultural–, i afavorir iniciatives amb un potencial d’ocupabilitat de referència >

Cal destacar, també, que la pandèmia del coronavirus ha afectat molts negocis d’arreu del territori i per això la Diputació vol que 

<  Posar en valor aquells projectes empresarials que han aparegut en els darrers tres anys i que han posat tots els seus esforços per evitar les conseqüències socioeconòmiques de la COVID-19 >


Alhora, es remarquen unes formes de fer-ho viable: la innovació i la gestió del coneixement, amb el convenciment que la suma d’esforços en aquesta direcció ens permetrà, com assenyala l’estratègia RIS3CAT, assolir un territori competitiu avançat que generi ocupació fent valer els potencials existents