ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS EMPRÈN 2021

Descobreix el talent emprenedor del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès i aprofita l’oportunitat d’establir sinergies amb els impulsors de productes o serveis interessants de les nostres comarques.

L’acte de lliurament dels PREMIS EMPRÈN 2021 s’ha realitzat el dijous dia 2 de desembre a les 18 h, al nou Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació a Reus.

L'acte ha comptat amb la intervenció de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, i la diputada d’Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer.

A més, la Diana Ballart, CEO & Co-Founder The Smart Lollipop, ha realitzat la conferència "Emprendre innovant, tan complex com necessari. Com fer-ho i gaudir del camí"

Podeu recuperar la retransmissió de l’acte de lliurament dels Premis Emprèn 2021 en el canal de YouTube de la Diputació de Tarragona o fent clic en aquest enllaç.

CATEGORIES

Premi

Turisme, cultura i experiències

Projectes o empreses que desenvolupin la seva activitat en els camps de la promoció turística i cultural i que contribueixin al desenvolupament sostenible del sector.

Premi

Tecnologia i innovació

Projectes que tinguin la seva activitat empresarial basada en la implementació d’innovacions en l’empresa, amb criteris de R+D+I amb valor afegit.

Premi

Salut i esport

Projectes empresarials que basin la seva activitat en l'àmbit de la promoció i millora de la salut i l’activitat esportiva.

Premi

Eficiència energètica i sostenibilitat

Projectes empresarials que presentin idees per reduir el consum de recursos energètics i la contaminació, estalviar despesa, millorar la qualitat de vida de les persones i prolongar la vida dels recursos utilitzats.

Premi

Economia social

Projectes o empreses amb models de negoci que tenen com a objectiu treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social de la comunitat.

> IMPULSEM 20 PROJECTES EMPRESARIALS:

5 guanyadors de 4.000 €, un per a cadascuna de les categories

Fins a 15 reconeixements de 1.000 € als millors projectes finalistes

T'acompanyem

Prepara la teva candidatura

FORMACIÓ I ASSESSORAMENT

Sigui quin sigui el punt en què es troba la teva idea de negoci, t'ajudem a elaborar el teu pla d'empresa. També t'oferim diverses sessions formatives per tal de millorar les teves competències personals i el teu projecte! Si tens qualsevol dubte a l'hora de presentar la teva sol·licitud, compta amb nosaltres!

T'AJUDEM?

977 296 691 / 675 966 767 / 637 269 443 / 657 553 940 ocupacioiemprenedoria@dipta.cat

Inscripcions tancades

Requisits: Ser major d'edat i estar empadronat/da o tenir la seu social del projecte al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Sol·licitud Resum projecte Convocatòria Anunci BOPT

Presenta la teva sol·licitud

A través de la Seu Electrònica mitjançant certificat digital. Presenta-la aquí!

Acudint a les Oficines d'assistència en matèria de registre de Tortosa i Tarragona de la Diputació de Tarragona.

Demana cita prèvia al Registre General abans d'acudir-hi de forma presencial:
977 296 617Cita online

Història i Objectius

Un any més, i ja en són quinze, la Diputació de Tarragona presenta els seus Premis per fomentar l’emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, un dels objectius estratègics de la Diputació.

Mitjançant els Premis Emprèn, es vol contribuir al reconeixement i a donar visibilitat a l’esforç de les persones i les iniciatives emprenedores que sorgeixen en el nostre territori >


Amb el temps, l'aposta de la Corporació s'ha anat adaptant i, en línia amb el Pla de mandat 2020-2023 de la Corporació, l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en aquesta 9ª edició amb la denominació Premis Emprèn

 < Perseguim impulsar una economia territorial basada en el coneixement, que sigui diversa en la seva distribució territorial –rural, urbana, agrícola, industrial, turística i cultural–, i afavorir iniciatives amb un potencial d’ocupabilitat de referència >

Cal destacar, també, que la pandèmia del coronavirus ha afectat molts negocis d’arreu del territori i per això la Diputació vol que 

<  Posar en valor aquells projectes empresarials que han aparegut en els darrers tres anys i que han posat tots els seus esforços per evitar les conseqüències socioeconòmiques de la COVID-19 >


Alhora, es remarquen unes formes de fer-ho viable: la innovació i la gestió del coneixement, amb el convenciment que la suma d’esforços en aquesta direcció ens permetrà, com assenyala l’estratègia RIS3CAT, assolir un territori competitiu avançat que generi ocupació fent valer els potencials existents