• Música x Joguines

    Porta una joguina NOVA i NO BÈL·LICA al concert i es farà arribar a Projectes d’Infància per a nens amb necessitats a mode d’entrada
  • Premiem la creativitat de l'alumnat

    Una nova edició del Concurs de creativitat Xavier Gols va deixar a l'escenari de l'Auditori Diputació peces musicals i interpretacions de gran qualitat
  • Obrim el Conservatori a les escoles

    L’Escola i Conservatori de Música obre les seves portes als escolars de la ciutat a través d’una singular visita guiada pel nostre centre de la mà de la música.

Agenda

L’Escola ofereix la formació pràctica i teòrica necessària per gaudir de la música de forma individual i en grup, aprofitant un entorn socialitzat i de creixement personal. Els programes d'ensenyament s'inicien a partir dels 5 anys i garanteixen la formació musical necessària per afrontar futurs estudis professionals de música.
Conservatori
El Conservatori ofereix els estudis de Grau Professional, els ensenyaments reglats que permeten obtenir el títol professional de música, estructurats en un total de sis cursos acadèmics. L'alumnat escull l'especialitat d'instrument que estudiarà, amb la resta de continguts que els permetrà afrontar futurs estudis de música de Grau Superior.
Accés als estudis
Saps com accedir als cursos i programes de nivell elemental dins dels ensenyaments que ofereix l'Escola de Música? Quines són les passes a seguir per accedir als estudis de grau professional que ofereix el Conservatori de Música?

 

    La vida sense música seria un error

Friedrich Nietzsche

 

 

 

 

Projectes

Vine a gaudir de la música amb nosaltres!