Vés al contingut

Inici

Agenda

Últimes notícies

  • Després de 44 anys en actiu arriba el moment del merescut descans.

    La nostra companya Dolors Pascual durant els seus anys ha estat un motor de l'escola, on la seva dedicació, empenta, professionalitat i sobretot humanitat, ens ha ensenyat a totes: alumnes, famílies i companyes. Ha estat una sort compartir amb ella aquesta part de la història de l'Alba, ella és part de l'ADN Alba, ella junt amb les altres professionals pioneres són les que han fet que la nostra escola sigui com és i tingui els valors que té.

    Així que... gràcies infinites per la teva petjada.

     

     


  • Dintre de la promoció dels hàbits saludables, aquest trimestre encetem l’alimentació saludable i equilibrada, centrant-nos en el consum de fruita i tots els beneficis que ens aporta.
    Amb l’arribada del bon temps i la calor, juntament amb l’aigua, esdevenen unes aliades perfectes per a mantenir la hidratació i energia que el nostre cos necessita per passar el dia.
    La fruita és un element clau d’una dieta saludable i equilibrada, que ens ajuda a créixer.
    Dintre de l’ambient de Ser i Fer i el taller de cuina duem a terme activitats relacionades amb l’alimentació i les receptes, aquest trimestre el tema és la fruita. Per això ja hem iniciat activitats relacionades amb les fruites, on destaquem les seves propietats nutritives: vitamines, minerals, fibra i un alt contingut d’aigua.
    La setmana passada vam arrencar la temàtica amb la mandarina, la pinya i el plàtan com a elements que es van convertir en un lleó!
    Estem aprenent les propietats de cadascuna, com la riquesa en aigua i vitamines de la mandarina i la pinya, i la capacitat energètica del plàtan, ideal per recuperar forces.
    Després de l’activitat, vam tastar totes les fruites amb molt de gust!
    Fins a final de curs seguirem duent a terme diferents activitats amb la varietat de fruites que ens ofereix aquest temps i el nostre entorn mentre aprenem, juguem i experimentem amb les textures, formes, olors i colors d’aquestes.
    També aprofitarem per a decorar el menjador de l’escola amb les fruites que més ens agraden.
    Confiem que us animeu a seguir aquesta proposta des de casa promovent el consum de fruita per a estar ben hidratats, vitaminats i créixer més forts!
     


    Volem posar èmfasi en la importància de beure aigua amb regularitat, sobretot quan comencen a pujar les temperatures. És per això que demanem a totes les famílies que els infants continuïn portant una ampolla d’aigua reutilitzable per tal de mantenir-se ben hidratats al llarg del dia.

     

  • Del 22 al 25 d'abril hem celebrat la Setmana cultural de l'escola sota el títol "Som uns bitxos". 

    A través de tallers internivells i contes sensorials hem treballat l'hotel d'insectes i el conte de l'Oruga goluda. Sense deixar de celebrar la Diada de Sant Jordi compartida amb les famílies i el 44è aniversari de l'escola.

    Us deixem un recull d'imatges. 

Ensenyaments

Una escola oberta a tothom

Donem suport i assesorament individualitzat a famílies, estudiants i professionals.