> Presentació

Les trobades Afterwork de la Diputació de Tarragona ofereixen un espai de reunió a persones emprenedores i empresàries del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès per fomentar les relacions interprofessionals, ampliar contactes i conèixer possibles nous clients.

La gamificació avui és una moda. S’utilitza ja de forma àmplia i en diferents àmbits, però majoritàriament en situacions en les que hem de mantenir el control.

Volem presentar-vos una sessió gamificada amb l’objectiu de motivar-vos i implicar-vos a través d’un procés d’apoderament portat a terme a través la pròpia experiència del joc i on posareu  aprova i enfortireu les competències que intervenen en l’emprenedoria i la gestió empresarial.

Posareu a prova, en un entorn lúdic, la vostra capacitat de treball en equip, de lideratge, de comunicació, entre d’altres.

Les persones participants, us endinsareu en una activitat apassionant que fomenta el pensament lateral i la gestió d’objectius. 

Et poses a prova en una aventura virtual?

 

> Programa

17.30 h – Benvinguda

17.35 h – Activitat virtual

19.00 h – Conclusions de l’activitat i dinàmica de presentacions

19.30 h – Espai de networking

20.00 h –  Fi de l’Afterwork.

 

> Ubicació i més informació

L’Afterwork es realitzarà íntegrament online a través de la plataforma de videconferències Zoom.

Si desitgeu més informació podeu enviar un correu a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 657553940 o al 603792280.

 

> Inscripcions

Les inscripcions per aquesta trobada virtual estan tancades. Segueix atent a noves formacions i esdeveniments!