> Presentació

Les trobades Afterwork de la Diputació de Tarragona ofereixen un espai de reunió a persones emprenedores i empresàries del Baix Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per fomentar les relacions interprofessionals, ampliar contactes i conèixer possibles nous clients.

En aquesta ocasió, la cita tindrà lloc a l’Abadia de Senan, un nou centre cultural i espai de creació compartit que exemplifica a la perfecció com amb l’arribada de la Covid-19, l’interès en el món rural per les tecnologies de la informació i pel teletreball ha crescut ràpidament. Així ho demostren la creació de coworkings rurals i noves formes d’emprenedoria basades en la venda online

Aquesta trobada vol refermar la idea d’impulsar un esperit empresarial més innovador, lligat a l’àmbit rural i que atregui a més joves i persones amb talent en el marc de la transició ecològica i digital. Per això, també comptarem amb diferents visions emprenedores que reivindicaran que el món rural, amb innovació, és el futur. 

> A qui va dirigit

Persones emprenedores, empresàries i inversores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. 

> Programa

16:15 h Sortida de l’autobús de Tarragona

17:30 h Acreditació de persones assistents 

17:45 h Benvinguda institucional a càrrec de la diputada delegada d’Ocupació i Emprenedoria i alcaldesa de Senan, Carme Ferrer. 

17:55 h Els Corremarges, de Passanant i Belltall. Presentació de la seva experiència emprenedora

18:05 h Dues visions del mateix ofici: presentació de la Núria Alba, ceramista i creativa consolidada de la Conca i Irina Badia, emprenedora que ha iniciat el seu projecte ‘El Racó d’amigurumi’ en el sector de l’artesania textil

18:20 h L’experiència empresarial de Mireia Masalias, ramadera i Formatgeria de Solivella

18:45 h Dinàmica de presentacions i espai de networking

20:30 h Comiat

 

La Diputació de Tarragona posa a la vostra disposició el transport per arribar fins al municipi de Senan. El nombre de places és limitat i s’adjudicaran per ordre d’inscripcions rebudes. La sortida serà a les 16.15 hores des de la Plaça de la UNESCO de Tarragona, davant del Casino. 

> Data i ubicació

Dijous 23 de març, de 17.30 a 20:30 hores

Lloc: Carrer Major 10 – 43449 Senan

> Inscripcions

Les inscripcions a aquesta trobada estan tancades però si desitge apuntar-te d’última hora pots enviar un correu a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977.296.691.