> Presentació

Les trobades Afterwork de la Diputació de Tarragona ofereixen un espai de reunió a persones emprenedores i empresàries del Baix Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per fomentar les relacions interprofessionals, ampliar contactes i conèixer possibles nous clients.

En aquesta ocasió, aprofitant que ho farem en el nou Centre d’Innovació i Formació de la Boca de la Mina a Reus, us presentem diferents propostes emprenedores sorgides al territori que han aplicat la creativitat i la innovació en els seus models de negoci. I podrem tastar el resultat de la col·laboració d’aquests tres projectes per aquesta ocasió: un mos creat per l’emprenedora Alba Molas (Una de Postres), amb espirulina subministrada per la startup tarragonina Microalgae i maridat amb el vi que ens oferirà The Wine Truck.

Si vols fer nous contactes i descobrir com la col·laboració entre persones emprenedores pot oferir solucions innovadores, aprofita l’oportunitat i participa en aquest Afterwork!

> A qui va dirigit

Persones emprenedores, empresàries i inversores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. 

> Programa

16.30 h – Test d’antígens* i acreditacions

17.15 h – Benvinguda

17.30 h – Presentació dels projectes emprenedors Una de Postres, Microalgae i The Wine Truck

19.00 h – Ronda de presentació dels participants

19.30 h – Networking amb maridatge

20.30 h – Fi de la jornada

 

*Degut a que en el decurs de l’acte es realitzarà una activitat de maridatge, serà necessari que totes les persones assistents a l’Afterwork es realitzin un test d’antígens abans de poder participar-hi. 

> Data i ubicació

 

Dia i horari: Dijous 4 de novembre de 2021, de 16.30 a 20.30 hores.

Lloc: Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina (Carretera Institut Pere Mata, 56, Reus)

> Inscripcions

Les inscripcions a aquesta formació estan tancadesSi desitgeu rebre un correu per estar informats de noves formacions només cal que ompliu aquest formulari demanant-ho.

Per a més informació podeu enviar un correu a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977.296.691.