> Presentació

Les trobades Afterwork de la Diputació de Tarragona ofereixen un espai de reunió a persones emprenedores i empresàries del Baix Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per fomentar les relacions interprofessionals, ampliar contactes i conèixer possibles nous clients.

En aquesta ocasió ens desplacem a la Bisbal del Penedès, concretament a Mas Llagostera, per endinsar-nos al turisme rural del Penedès i conèixer les seves possibilitats a través de diferents projectes emprenedors que són sinònim d’èxit com a resultat de l’aplicació de la innovació, la creativitat i la sostenibilitat.

A Mas Llagostera, una casa amb segles d’història i després d’una restauració que aposta per crear una oferta de qualitat sense renunciar a l’entorn i el llegat, coneixerem la proposta de turismes rural i enoturisme responsable mitjançant el foment de les pràctiques sostenibles que encapçalen la Cristina i el Pere. Per continuar amb la història que hi ha al darrera de Torclum, una empresa familiar que ha evolucionat amb el temps, on l’Esther i el Jordi han aplicat la innovació en l’elaboració de l’oli i la creativitat per oferir un reguitzell d’activitats al voltant de l’oleoturisme. 

> A qui va dirigit

Persones emprenedores, empresàries i inversores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. 

> Programa

18:00 h Acreditació de persones assistents

18:15 h Benvinguda

18:30 h Mas Llagostera. Presentació del projecte i visita a les instal·lacions

19:15 h Torclum. Presentació del projecte i tast d’olis

20:00 h Dinàmica de presentacions

20:30 h Espai de networking amb maridatge

21:00 h Comiat i fi de la jornada

> Data i ubicació

Dia i horari: Divendres 30 de setembre, de 18 a 21 hores

Lloc: Mas Llagostera (Ctra. T-240, km 0,5 – La Bisbal del Penedès)

> Inscripcions

Les inscripcions a aquesta formació estan tancadesSi desitgeu rebre un correu per estar informats de noves formacions només cal que ompliu aquest formulari demanant-ho.

Per a més informació podeu enviar un correu a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977.296.691.