> Presentació

L’experiència ens confirma que les trobades entre persones emprenedores són realment útils per fomentar les relacions interprofessionals, ampliar contactes i conèixer possibles nous clients. És per això, que us proposem aquest Afterwork, un punt de reunió de persones empresàries i emprenedores en un ambient més distès i fora d’un despatx.

En aquesta ocasió visitarem un molí d’oli i celler amb més de cent anys d’història ubicat a la localitat de Vinebre, a la Ribera d’Ebre. Actualment dirigeix el negoci la quarta generació de la família Poquet, fundadors i propietaris del Molí de Rué. Amb la Noemí Poquet al cap davant, se segueix la tradició dels seus predecessors amb l’elaboració de vins a doll i l’envasat d’oli, dos productes essencials de la cuina mediterrània que tindrem l’oportunitat de degustar.  

Així mateix, durant la jornada es durà a terme una dinàmica participativa amb la qual coneixerem els indicadors clau per a prendre les millors decisions en un negoci o projecte emprenedor i vincular-los amb els objectius estratègics.

> PROGRAMA​

17.00 h – Acreditacions i benvinguda.

17.30 h – Visita de les instal·lacions del Molí de Rué i explicació de la trajectòria empresarial del negoci, a càrrec de la seva directora.

18.15 h – Ronda de presentacions de les persones emprenedores assistents.

18.45 h – Xerrada “Els indicadors claus per a prendre bones decisions en el teu negoci” a càrrec d’Amanda Figueras, de l’empresa Visirius

19.30 h – Tast d’olis i vins.

20.00 h – Espai de networking i còctel.

21.00 h – Cloenda de l'afterwork.

 

La Diputació de Tarragona posa a la vostra disposició el transport per arribar fins al Molí Rué, des de Tarragona. El nombre de places és limitat i s’adjudicaran per ordre d’inscripcions rebudes. 

> Ubicació i dates

Molí de Rué (Carrer Portellets, s/n, 43792 – Vinebre)

L’esdeveniment s’ha ajornat per a més endavant tenint en compte les males condicions meteorològiques previstes pel dimarts 22 d’octubre. Disculpeu les molèsties.

 

 

> Inscripcions

Les inscripcions per aquest esdeveniment estan tancades. Estigueu atents a propers actes.