Vine, descobreix altres idees que, com la teva, valen la pena i crea sinergies amb altres emprenedors i emprenedores del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. 

El dia 19 de desembre, l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona acollirà aquesta trobada en la qual es donaran cita projectes empresarials nascuts a les nostres comarques. 

El networking és l’art de construir i mantenir relacions personals a llarg termini que impliquin sempre un benefici conjunt per a les dues parts. Per aquest motiu, estem parlant d'una eina realment potent per aconseguir els nostres objectius, tant personals com professionals.

Per al vostre projecte emprenedor, sobretot al principi, és molt important la visibilitat local. Això vol dir que el mercat proper, la massa crítica del microentorn, conegui el projecte i pugui compartir les seves observacions i els seus suggeriments amb els creadors abans que la idea empresarial passi a una segona fase. És per això, que us proposem un espai de trobada on els emprenedors i els empresaris puguin compartir experiències i establir sinergies. Enguany volem donar tot el protagonisme als emprenedors i, com a novetat, la cita esdevindrà una sala d'exposició d'empreses, productes o serveis de nova creació del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

A més, a través de la xerrada “Cinco cosas que he aprendido de emprender”, comptarem amb les experiències del Néstor Guerra, emprenedor, mentor i professor i un dels experts més reconeguts en l'àmbit d'emprenedoria Lean Start-up. Actualment és CEO i cofundador d'IEC, start-up dedicada al desenvolupament de solucions per smart cities i ha estat ponent en esdeveniments tan importants com TEDx, Expomanagement, Saló miEmprensa, ESL, StartupWeek, EBE, etc. 

Ja pots consultar el programa de la jornada aquí.