> Presentació

Tot coincidint amb la nit especial del solstici d’estiu, el proper divendres 21 de juny teniu una cita amb el talent emprenedor del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta jornada vol ser un espai de trobada on poder compartir experiències i establir sinergies en un entorn únic i idíl·lic com ho és l’hotel Palas Pineda que de ben segur no us deixarà indiferents. I a més, comptarem amb un espai d’exposició d’empreses, productes o serveis de nova creació de les nostres comarques.

En aquesta ocasió, ens acompanyarà Nómadas Cocktail, amb els emprenedors Javier Latorre i Oriol Martí, curiosos de la gastronomia i fidels seguidors de l'avantguarda de la cocteleria, que ens ensenyaran com preparar una de les seves creacions mitjançant un interessant taller-degustació.

La nota musical de la vesprada serà la sessió del DJ André Vicenzzo. No hi podeu faltar! L’inici de l’estiu, la millor companyia i un entorn idíl·lic són el recull d’ingredients que combinats amb la vostra passió i talent emprenedor formaran el còctel perfecte per donar visibilitat al vostre projecte empresarial.

> A qui s’adreça

Persones emprenedores, empresàries i inversores del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. També ciutadania en general interessada en conèixer noves empreses i productes del territori.

> PROGRAMA

  • 18.00 h: Acreditacions.
  • 18.30 h: Benvinguda.
  • 18.35 h: 1a Ronda de presentació d’expositors.
  • 19.30 h: “Còctel d’Estiu”, taller a càrrec de Nómadas Cocktail.
  • 20.15 h: 2a Ronda de presentació d’expositors.
  • 21.15 h: Espai de networking, catèring i actuació DJ
  • 23.00 h: Cloenda de l’acte.

> Lloc de l’acte

Hotel Palas Pineda 2

Carrer del Camí del Racó, 4 - La Pineda (Vila-seca) 

Com arribar-hi (Google Maps):
https://goo.gl/maps/kP3T2pfQzn1e5hjK6

> Inscripcions

Les inscripcions gratuïtes es poden formalitzar aquí AQUÍ