Presentació

El proper 21 de juny, teniu una cita amb el talent emprenedor del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès!

Comença l'època estival, el moment d’alternar uns dies de desconnexió total amb uns dies de treball on fer algunes activitats que no fem la resta de l'any. És l'època ideal per tal que us plantegeu, com a persones emprenedores, una sèrie de reptes: la formació, que complementa els vostres coneixements sobre un tema, el descans i la desconnexió, elaborar un pla d'acció amb nous objectius, treballar la imatge de marca per tal de generar més visibilitat i combatre les pors que ens autolimiten. 

Per ajudar-vos a complir aquests objectius, i coincidint amb el solstici d'estiu, us proposem una trobada on gaudireu d'un entorn ideal per tal d'establir sinergies i us donarem eines per convertir la vostra agenda de contactes en oportunitats per al vostre projecte. A més, disposarem d’un espai d’exposició d’empreses, productes o serveis, on tindreu l’oportunitat de tenir un espai físic per a la venda entre la clientela de l’hotel i a la ciutadania que passeja pel Passeig de la Llosa. 

A més, ens acompanyaran dues emprenedores referents:

  • Susana Miranda, emprenedora i dissenyadora artesana que fa cinc anys va engegar el projecte SUMI, per viure de la seva creativitat, amb el seu propi atelier i col·lecció.
  • Rosaura Alastruey, especialista en networking que treballa amb l’objectiu de convertir la teva xarxa en connexions reals i resultats positius per a tu i el teu projecte. Ha organitzat el Congrés mundial online de LinkedIn i és la creadora i impulsora del primer creuer de Business & Networking per a dones directives.

> A qui va dirigit

Persones emprenedores, empresàries i inversores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. També ciutadania en general interessada a conèixer noves empreses i productes del territori.

> Programa

  • 18.00 h – Acreditacions visitants
  • 18.15 h – Benvinguda institucional
  • 18:20 h – Xerrada Susana Miranda “Mulla’t a l’hora d’emprendre:  Tips per a la teva supervivència”
  • 18.50 h – Ronda de presentació d’expositors (2 minuts cadascun)
  • 19.45 h – Xerrada i Dinàmica Rosaura Alastruey ”Trenca el gel i millora la teva estratègia de networking”
  • 20.30 h – DJ, càtering, networking i venda al públic
  • 22.30 h –  Fi de l’acte

> Data i ubicació

Dimecres 21 de juny de 2023 de 18 a 22.30 hores a l’Hotel Estival El Dorado (Cambrils)

> Inscripcions

Les inscripcions a aquest esdeveniment estan tancades. Si desitges participar-hi pots enviar un correu a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977 296 691.

Si desitgeu rebre un correu per estar informats de noves formacions, esdeveniments i jornades només cal que ompliu aquest formulari demanant-ho.

 

Amb la col·laboració de: