> Presentació

Us emplacem a una nova cita amb el talent emprenedor del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Aquesta jornada vol ser un espai de trobada on poder compartir experiències i establir sinergies en un entorn que de ben segur no us deixarà indiferents. A més, comptarem amb un espai d’exposició d’empreses, productes o serveis de nova creació de les nostres comarques.

En aquesta ocasió, ens acompanyarà la MARIA BATET, que amb una sessió molt creativa i divertida farà que descobriu els projectes participants i els pol·linitzeu amb les vostres idees.

No hi podeu faltar!

> A qui va dirigit

Persones emprenedores, empresàries i inversores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. També ciutadania en general interessada en conèixer noves empreses i productes del territori.

> Programa

18.00 h – Acreditacions

18.30 h – Benvinguda

18:35 h – Ronda de presentació d’expositors (pitch de 2 min. màxim)

19.45 h – Dinàmica participativa “Vols idees pel teu negoci? Sessió de pol·linització i creativitat” a càrrec de Maria Batet, formadora en creativitat i emprenedoria

20.45 h – Espai de networking, fotos i plasmació d’idees al mural de lettering dissenyat expressament per la trobada

21.30 h –  Fi de l’acte

> Data i ubicació

Divendres 2 de juliol de 2021, de 18 a 21.30 hores.

Tarraco Arena (Carrer Mallorca, 18 de Tarragona)

> Inscripcions

Us informem que les inscripcions per aquesta trobada emprenedora estan tancades en arribar al nombre màxim de persones participants. 

Si desitgeu més informació podeu enviar un correu electrònic a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977 29 66 91.