> Presentació

Endinsa’t en el món dels discjòqueis professionals i aprèn a muntar un equip de so complet i a utilitzar les tècniques i recursos més idonis per combinar pistes musicals, en el temps i ritme adequats, i ser capaç de realitzar sessions de DJ en directe o produccions pròpies

> Persones beneficiàries

Pots participar en aquesta formació si ets una persona jove d’entre 18 i 29 anys i et estàs inscrit/a com a demandant d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

> Ubicació i dates

La formació té una durada total de 150 hores (82h DJ i 68 de producció musical) de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores durant els mesos d’octubre a desembre de 2022. 
 
El curs s’impartirà al Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona (Pg. de la Boca de la Mina, 35-37 de Reus). Existeix la possibilitat de realitzar sessions formatives en streaming amb justificació de desplaçament. 

> Inscripcions

Les inscripcions a aquest curs estan tancades. Si desitgeu rebre un correu per estar informats de noves activitats només cal que ompliu aquest formulari demanant-ho

> Més informació

Fullet informatiu

Si desitgeu més informació podeu enviar un correu electrònic a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977 29 66 91.