Presentació

“Enginy: especialització en parcs temàtics” és un programa pioner a la demarcació de Tarragona que, aprofitant la presència del parc temàtic Port Aventura al nostre territori, pretén orientar l’emprenedoria cap a un vessant més especialitzada.

> Objectius

El programa té per objectiu estimular la creació d’empreses en aquest sector estratègic i està liderat per la Diputació de Tarragona i compta amb la participació d’Autoocupació i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i amb la col·laboració de PortAventuraWorld.

> A qui va dirigit i programa

Un total de 12 persones rebran 150 hores de formació en emprenedoria i TIC aplicades als parcs temàtics. De la mà d’experts, es treballaran les diferents oportunitats que PortAventura ha detectat prèviament i els donaran diferents eines i recursos tecnològics que els permetran desenvolupar els seus projectes emprenedors enfocats a aquestes necessitats del sector.

Un cop finalitzat el període de formació, els participants s’organitzaran en grups de treball i prepararan un projecte emprenedor. Així mateix, rebran tutories de professionals amb una àmplia experiència en gestió empresarial, turisme del lleure i parcs temàtics. En aquesta fase, el paper de PortAventura serà fonamental, ja que acollirà a les seves instal·lacions les diferents idees de negoci per tal de validar-les i testejar-les al mateix parc.

Els participants, que iniciaran la formació a principis de juliol, han de ser persones  interessades a emprendre un projecte empresarial en el sector dels parcs temàtics i del turisme en general. El programa no estableix uns requisits específics, però es valoraran aspectes com la formació -bàsicament en Turisme, Administració i Direcció d'Empreses i/o Enginyeria- i la seva experiència emprenedora.

> Inscripcions

Les persones interessades a participar en el projecte Enginy han de complimentar aquest document de sol·licitud i enviar-lo al correu electrònic ocupacioiemprenedoria@dipta.cat.

> Més informació

Per qualsevol dubte,  podeu contactar-nos al correu electrònic ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o al telèfon 977 29 66 91.

 

logos enginy