> 7è Fòrum d’Inversió CAT SUD

L’Auditori Diputació (C. Pere Martell, 2. Tarragona) acollirà el dijous 7 de març de 2024 el 7è Fòrum d’Inversió CAT SUD, en què es presentaran 10 projectes empresarials innovadors de diferents sectors: Approach, BeKeep, Blesbert, Cafide, Eo! Easy Ordering, Executive HR Talent, Group B Live, LocalBoss, Medi Shoes, i Plastic People.

L’acte serà de 9.30 a 13 hores i compta amb el següent PROGRAMA:

  9.30 h – Acreditació de les persones assistents
10.00 h – Benvinguda institucional
10.15 h – Presentació dels 10 projectes emprenedors
12.00 h – Refrigeri i espai de networking
13.00 h – Fi de l’acte

Durant tot el matí es disposarà d’un espai privat per fer networking.

> Inscripcions per assistir-hi

La jornada està adreçada a persones emprenedores, fons d’inversió privats, persones directives i empresàries i pots realitzar la teva inscripció gratuïta clicant AQUÍ!

> Presentació

La Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de ReusACCIO –l’Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya– i la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra d’Emprenedoria, convoquen aquest fòrum d’inversió adreçat a persones emprenedores i inversores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès.

La cita esdevé un punt de trobada amb l'objectiu de:

  • Facilitar l'acostament de les persones amb projectes innovadors, viables i amb elevat potencial de creixement a persones inversores.
  • Assessorar les persones emprenedores per tal d'accedir a fons de finançament privats.
  • Donar a conèixer els projectes empresarials i potenciar l'emprenedoria de les nostres comarques.

> Projectes seleccionats

Un cop tancat el termini de presentació de les candidatures, els projectes seleccionats rebran acompanyament i formació específica per tal de preparar la presentació pública davant de les persones inversores.

Així mateix, es farà un assaig previ a l’Auditori Diputació, el mateix espai que acollirà aquest esdeveniment en l’edició del 2024.