> Presentació

La Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de ReusACCIO –l’Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya– i la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra d’Emprenedoria, convoquen aquest fòrum d’inversió adreçat a persones emprenedores i inversores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès.

La cita esdevé un punt de trobada amb l'objectiu de:

  • Facilitar l'acostament de les persones amb projectes innovadors, viables i amb elevat potencial de creixement a persones inversores.
  • Assessorar les persones emprenedores per tal d'accedir a fons de finançament privats.
  • Donar a conèixer els projectes empresarials i potenciar l'emprenedoria de les nostres comarques.

Acosteu-vos al Fòrum i descobriu 7 projectes empresarials innovadors de diferents sectors. En el decurs d'aquest acte també podreu conèixer els casos d'èxit d’EBREDRONE, IBERINSECT I CREATSENS, participants com a projectes empresarials d’anteriors edicions del Fòrum d’Inversió CATSUD. Els seus CEO ens explicaran la seva trajectòria empresarial, la relació amb fons d’inversió privats i la participació en rondes de finançament.

> Dates i ubicació

El 5è Fòrum d’Inversió CAT SUD tindrà lloc el dijous 24 de març de 2022 a partir de les 9.00 hores al Centre de fires i convencions de firaReus Events (Avinguda de Bellissens, 40 - Reus).  Consulta aquí el PROGRAMA.
 

> Com hi podeu participar

La jornada està adreçada a persones emprenedores, fons d’inversió privats, persones directives i empresàries.

L’assistència és gratuïta: INSCRIPCIONS AQUÍ