Estat:
Tancat

> Presentació del repte i objectius

L’Espai de Descoberta del PECT turisTIC en família, liderat per l’Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement de la Diputació de Tarragona té per objectiu contribuir a convertir la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre en un espai de referència pel que fa al l’ús de les tecnologies i la innovació en el turisme familiar. L’Espai de Descoberta és observatori i alhora un laboratori d’innovació i tendències.

En aquest sentit s’ha identificat el repte “Com utilitzar les TIC per apropar els diferents espais de la Batalla de l’Ebre a les famílies que fan turisme”. Un seguit de centres d'interpretació i paratges singulars amb restes d'aquell episodi històric ajuden a preservar la memòria del que va succeir a les Terres de l'Ebre i ens han de permetre una aproximació inter generacional viscuda directament per les famílies.

Amb aquesta actuació, l’Espai de Descoberta pretén crear un marc estable d’innovació i aprenentatge que, centrat a Gandesa i la Terra Alta, doni lloc a les empreses participants a establir relacions, fer nous contactes així com l’inici de col·laboracions que contribueixin a la millora de la competitivitat de les activitats a l’entorn dels diferents espais històrics com el de la Batalla de l’Ebre.

> A qui va dirigit?

Aquest repte va dirigit a totes les persones emprenedores, start-ups i empreses que proporcionin solucions innovadores o TIC per apropar a les famílies l’entorn i la història de manera experiencial amb productes i serveis que, preservant el valor de la memòria, permetin dinamitzar el sector del turisme familiar a l’entorn de la Batalla de l’Ebre.

> Com participar-hi?

Si estàs interessat/da en participar en aquest repte, heu d’emplenar aquest formulari per tal d’atendre la vostra demanda.