llibret jornada 2022 

> Presentació

El dijous 1 de desembre se celebra la Jornada Connect@: Talent i innovació amb perspectiva de gènere per donar a conèixer i posar en valor els programes que desenvolupen, en l’àmbit de l’Ocupació l’Emprenedoria, les entitats locals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès per a la seva població. Alhora, es vol donar visibilitat a la comunitat emprenedora d’aquest territori mitjançant un espai de trobada i de networking, que comptarà amb l'exposició de més d’una trentena d'experiències emprenedores, on poder compartir contactes i fer sinergies.

La jornada comptarà amb la xerrada inaugural ‘Liderar en clau femenina’ a càrrec d’Irene Tarradells, directora d’Impact Hub Barcelona. Així mateix, es realitzarà una taula rodona sobre ‘El futur en perspectiva de gènere’ i es durà a terme un concurs de pitch entre les startups i empreses expositores a la jornada.

> PROGRAMA​

9.15 h – Acreditacions i cafè

9.30 h – Benvinguda institucional a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i Sans i la diputada delegada d’Ocupació i Emprenedoria, Carme Ferrer i Cervelló. 

9.45 h – Ponència inaugural “Liderar en clau femenina”, amb Irene Tarradellas, Directora de l’Impact Hub Barcelona.

10:45 h – Pitch Startups 

11:45h – Coffee Break i espai de networking

12:45h – Taula Rodona “El futur en perspectiva de gènere”

Participants: Núria Tusset Zamora, secretària del Consell de Direcció del SOC; Isabel Villalbí, Cap de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta; Jaume Bages, Consultor expert en planificació estratègica, promoció econòmica i desenvolupament local; Karina Simieli, Co-Founder d’Expacia XR; i, Núria Tous, CEO d’Oliveta’s.

Modera: Núria Ríos: Consultora de màrqueting creatiu i honest i dinamitzadora de comunitats.

13:45 h – Lliurament Premi Pitch

14:00 h – Comiat

> Data i ubicació

Dijous 1 de desembre de 2022, de 9 a 14 hores

Palau de Fires i Congressos de Tarragona 

> Inscripcions

Les inscripcions a aquesta jornada estan tancadesSi desitgeu rebre un correu per estar informats de noves formacions i esdeveniments només cal que ompliu aquest formulari demanant-ho.

Per a més informació podeu enviar un correu a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977.296.691.