Què fem a les nostres comarques?

Despertant

Esperit emprenedor

Duem a terme accions de sensibilització per promoure l'esperit emprenedor a casa nostra, especialment ens dirigim a estudiants de Cicles Formatius i Batxillerat, També ens coordinem amb instituts d'educació secundària per oferir formació en competències claus.

Capacitant

Formació

Oferim formació a persones emprenedores del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès per tal d’ajudar-les en la realització del pla d’empresa o l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació, entre altres.

Connectant

Col·laboracions i agents claus

Col·laborem amb agents clau del territori per tirar endavant iniciatives concretes de suport a la cultura emprenedora i connectem les persones per tal de crear sinergies. El Fòrum d'Inversió CAT SUD n'és un bon exemple.

Acompanyant

Acollim, informem i orientem a persones emprenedores, facilitant-los les eines i els recursos necessaris per madurar la seva idea empresarial. Si s'escau, també assistim a persones que vulguin consolidar les seves empreses.

Premis Emprèn

Fomentem de la creació d’empreses, reconeixem i donem visibilitat a l'esforç de les persones i les iniciatives emprenedores que sorgeixen al nostre territori amb els Premis Emprèn. D'aquesta manera, s'incentiva l’emprenedoria vinculada a la innovació, el coneixement, la cultura, les persones i la sostenibilitat.