> Presentació

Tenim una idea de negoci, fem un pla d’empresa, calculem quin serà el cost de fer-la realitat i apareix un nou escull: com aconsegueixo finançament?

El nostre negoci empresarial ja està en marxa, volem créixer, innovar, diversificar, invertir en noves màquines però, com obtinc els recursos econòmics per a fer-ho viable? Acudeixo a l’Institut Català de Finances? A l’Institut del Crèdit Oficial? A business angels? I en la situació actual amb la COVID-19?

Aquestes preguntes són sempre molt recurrents però ara encara més. De la mà de la SECOT intentarem respondre-les aprofitant la seva llarga experiència. D’aquesta manera, coneixerem quines fonts de finançament existeixen i què hem de tenir en compte a l’hora de decidir-nos per una o una altra... i no morir en l’intent.

> Programa

Durant la sessió es tractarane ls següents aspectes:

  • Detecció de necessitats financeres. Quines necessitats he de cobrir.
  • Tipologies de finançament.
  • Què s’ha de tenir en compte per triar un tipus o un altre.
  • Principals fonts de finançament. Línies específiques arran de la COVID-19.
  • Torn obert d’intervencions.

> A qui va dirigit

Persones emprenedores i treballadores autònomes del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès que necessitin conèixer les diferents fonts de finançament existents.

> Ubicació i data

El webinar es realitzarà de forma virtual a través de la plataforma de Cisco Webex Meetings. Unes hores abans de l’inici del webinar les persones inscrites rebreu un correu electrònic amb l’enllaç per accedir-hi.

Dia i horari:  Dimecres 15 de juliol de 2020, de 10 a 11.30 hores.

> Inscripcions

Les inscripcions per a aquesta formació estan tancades. Segueix atent a nous cursos formatius!