Presentació

La innovació i l’emprenedoria juguen un paper clau en la dinamització i competitivitat del territori ja que són motor de creixement econòmic i de desenvolupament social.

Participa en aquesta sessió virtual de sensibilització i coneixement de bones pràctiques de diverses iniciatives d’arreu del territori català que ens explicaran la seva experiència i els punts fonamentals a tenir en compte en la generació d’ecosistemes d’innovació i emprenedoria.

> A qui va dirigit

Personal tècnic d'ens locals de promoció econòmica i desenvolupament local i persones emprenedores i empresàries interessades en l'àmbit de la innovació i l'emprenedoria del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

> Programa

  • 9.30 h – Benvinguda de la sessió
  • 9.40 h – Presentació de les diverses iniciatives
  • 10.50 h – Què és el Hub Emprèn CatSud i què t’ofereix
  • 11.00 h – Fi de la sessió

> Data i ubicació

Divendres 9 de juny de 2023, 9.30 a 11 hores a través de la plataforma de videoconferències Cisco Webex Meetings

> Inscripcions

Les inscripcions a aquesta sessió de sensibilització i bones pràctiques estan tancades.

Si desitgeu rebre un correu per estar informats de noves formacions, esdeveniments i jornades només cal que ompliu aquest formulari demanant-ho.

Per a més informació podeu enviar un correu a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977.296.691.

El webinar s’organitza dins del programa Next Challenges CatSud, que s’emmarca dins l’operació “Aulaplus, servei integral de formació pel territori”, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació, eix 4.