XII CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA «HIGINI ANGLÈS» de la Diputació de Tarragona

 

25 i 26 de març de 2017

La Diputació de Tarragona organitza a l’Escola i Conservatori de Música a Reus el XI Concurs de Música de Cambra «Higini Anglès».

En les properes setmanes es publicaran les bases del concurs

Informació a: conreus@dipta.cat

 

 

 

Tags: 

Els conservatoris de la Diputació lliuren a Càritas les joguines recollides als centres de Reus i Tarragona

La iniciativa solidària Música per Joguines va tenir lloc dissabte passat amb una gran resposta del públic

 

La iniciativa solidària Música per Joguines dels conservatoris de música de la Diputació a Tarragona i a Reus ha culminat aquest migdia amb el lliurament d’un total de 142 joguines a representants de Càritas, entitat que les destinarà als seus programes d’infància.

Bones Festes

Molt bones festes

El Claustre de professors i personal d'administració us volem desitjar que passeu molt bones festes. Del 23 de desembre al 8 de gener el centre romandrà tancat.

Us desitgem Molt Bona netrada d'any!!

 

Curs de formació per al professorat de Reus a càrrec d'Emilio Molina

El Claustre del conservatori finalitza les sessions dedicades a la improvisació com a sistema metodològic amb el pedagog Emilio Molina d'aquest 2016.  Ha estat una experiència enriquidora i de la que ben segur que el professorat ha tret bones idees.

En aquesta darrera sessió han participat activament difernets alumnes del centre. Volem agraïr la seva diponibiitat. Aquests van gaudir molt activament de la sessió rebuda per l'Emilio.

 

Gran concert en suport a La Marató de TV3

El passat 14 e desembre el Teatre Batrina de Reus va acollir el Concert de Nadal en suport a la Marató de TV3 a càrrec d'alumnes del L'Escola i Conservatori de música de la Diputació a Reus, Conservatori de Vila-seca, Escola de música de Cambrils i Escola de música Banda-Cobla Pare Manyanet de Reus.

El concert va dos parts musicals molt diferenciades, que la gent va apreciar molt. L'objectiu d'aquest concert era recaptar diners per destinar a projectes d'investigació a través de la Fundació de la Marató, que enguany està dedicada a l'Ictus i accidents cerebrals.

Concert en suport a la Marató de TV3

El proper 14 de desembre a les 19h, l'Escola i Conservatori de música de la Diputació a Reus celebrarà el concert en suport a la Marató de TV3. El Teatre Batrina de Reus és el lloc triat per acollir l'esdeveniment.
El concert estarà format per dues part; a la 1a actuarà la Banda del Conservatori de la Diputació a Reus amb els cors de l'escola de músicade la Diputacio a Reus i de la Banda-Cobla Pare Manyanet, amb un repertori integrat per obres d'Aparicio Barberan, el mateix compositor va estar fa uns dies amb els músics parlant de la seva obra.

La 2a part estarà interpretada pels cors de Grau Professional del Conservatori de la Diputació a Reus, Conservatori de Vila-seca i de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, us oferiran un tastet d’òpera. Molt segur que tots gaudireu d’aquestes melodies tan populars que han traspassat les parets dels Grans Teatres d’Òpera i s’han popularitzat en molts indrets.

Pàgines

Subscriure a Escola i conservatori de música a Reus. Diputació de Tarragona RSS