Tallers d'hivern-primavera de música moderna al Conservatori

 

Aquest hivern i primavera continuen els tallers de música moderna amb Lluís Capdevila al conservatori, tallers monogràfics, adreçats a públic de totes les edats i nivells

Taller de piano modern
Del 3 de març al 26 de maig de 2018 (dissabtes)

Taller d’improvisació moderna
Del 3 de març al 26 de maig de 2018 (dissabtes)

Tags: 

International Minifiddlers 2018

Les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona, a Reus, Tarragona i Tortosa, promouen de forma pionera a tot l’Estat espanyol el programa de pedagogia de l'instrument a distància International Minifiddlers, gestat a Finlàndia.

Aquesta activitat té com a objectiu principal obrir els nostres centres de música a altres institucions pedagògiques molt reconegudes, i utilitzar les plataformes de comunicació virtual que ens permetin desenvolupar accions en paral·lel i compartir el coneixement finlandès d’educació musical amb la resta del món de forma efectiva.

El professor Geza Szilvay farà la supervisió de l’acció docent basada en la metodologia Colourstrings, a través de videoconferència, i al mateix temps, observarà l’evolució dels alumnes en el seu procés d’aprenentatge, oferint una profunda comprensió de la pedagogia elemental de l’instrument i un feedback en temps real.

L’activitat va adreçada de forma activa, a professors de corda de la Diputació de Tarragona, i de forma oient, a professors interns d’altres especialitats, alumnes de Grau Superior de Pedagogia de l’Instrument i professors externs que estiguin interessats a conèixer la metodologia Colourstrings.

L’activitat serà oberta i gratuïta amb inscripció prèvia.

Tags: 

Jornades Musicals al Conservatori

El Centre organitza una edició més de jornades musicals destinades als alumnes de centre i públic en general
Aquestes jornades prenen el tret de sortida el proper dia 26 de febrer i finalitzaran el 22 de març.
Tot seguit podeu consutar la programació per al 1r dia, el 26 de febrer. Us informem que aquest dia les classes estaran substituïdes per les activitats

Agenda d'activitats de mes de febrer


2 de febrer – Audició d’alumnes de l’aula de piano, professora Montserrat Pàmies. Lloc: Auditori – Hora: 18h

3 i 4 de febrer – Intercanvi-estada de la Banda de Grau Professional amb la Banda del Conservatori de Tarragona. Estada a l’Alberg de la Ràpita. El concert tindrà lloc el diumenge 4 de febrer a les 19h al Teatre Tarragona

La solidaritat del públic torna a fer possible l'èxit de la iniciativa Música x Joguines

L'Orquestra de coda i clave va oferir una de les actuacions solidàries

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus ha tornat a obrir les seves portes a una nova edició de la iniciativa solidària Música x Joguines que ha rebut una gran acollida.

Tags: 

Concert final dels tallers de música moderna

El proper divendres 22 de desembre a les 19h, els alumnes que participen als tallers de música moderna del Conservatori, oferiran un concert on podrem sentit tots els temes que han anant treballant, tant als tallers de combo, com de piano i improvisació moderna.
El pianista i músic de jazz Lluís Capdevila ha estat l’encarregat de treballar i formar tots aquests músics.
L’entrada és gratuïta.

Pàgines

Subscriure a Escola i conservatori de música a Reus. Diputació de Tarragona RSS