Beques

BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONCESSIÓ DE BEQUES PER A ALUMNAT DE LES ESCOLES I CONSERVATORIS DE GRAU PROFESSIONAL DE MÚSICA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA, CURS 2017-2018.

Termini de presentació de les sol·licituds

 

Del 10 de maig al 11 de juny de 2018

 

Bases publicades al BOP n. 25, de 5 de febrer de 2018  Convocatòria publicada al BOP n. 89, de 9 de maig de 2018

Agenda d'activitats de mes de juny

III Concert Solistes del Conservatori de Música de la Diputació a Reus

 

Espectacle pedagògic i familiar BRASS BRASS BRASS

Després de l’èxit de Metàl.lics, del que se han fet més de 300 representacions i ha estat vist per més de 100.000 espectadors, Spanish Brass posa en escena l’espectacle pedagògic i familiar que porta per títol BRASS BRASS BRASS.

Ple absolut a l'estrena del musical "El Camí de l'Èxit"

El Conservatori de la Diputació a Reus va estrenar el passat 25 d’abril el musical “El camí de l’èxit”. Una lliure adaptació del cèlebre musical “Fame”.

Tags: 

El Conservatori estrenarà el musical "El Camí de l'Èxit" el proper 25 d'abril al Teatre Bartrina de Reus

Dins els esdeveniments per commemorar el 25 aniversari del Conservatori al Palau Bofarull, el proper 25 d’abril estrenem el musical “El camí de l’Èxit” al Teatre Bartrina de Reus.
El Camí de l'Èxit és una lliure adaptació del musical Fama. Amb una dramatúrgia elaborada a partir de les diferents versions que se n'han fet (Fame 1980 -Fame The Musical 1988 - Fame (Remake) 2009) 20 estudiants de teatre ens explicaran la història del seu pas per l'Escola d'Arts Escèniques. En un Pròleg, tres actes i Un epíleg viurem amb ells les seves il·lusions, les seves lluites, la seva suor, i la seva transformació com a persones i artistes.

25 d’abril de 2018
Doble funció: 18h i 20.30h
Entrada lliure (cal recolllir les entrades a les consergeries del Conservatori (c/LLovera,15) o del INS Salvador Vilaseca, a partir del dia 18 d’abril)

Pàgines

Subscriure a Escola i conservatori de música a Reus. Diputació de Tarragona RSS