International Minifiddlers 2018

Les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona, a Reus, Tarragona i Tortosa, promouen de forma pionera a tot l’Estat espanyol el programa de pedagogia de l'instrument a distància International Minifiddlers, gestat a Finlàndia.

Aquesta activitat té com a objectiu principal obrir els nostres centres de música a altres institucions pedagògiques molt reconegudes, i utilitzar les plataformes de comunicació virtual que ens permetin desenvolupar accions en paral·lel i compartir el coneixement finlandès d’educació musical amb la resta del món de forma efectiva.

El professor Geza Szilvay farà la supervisió de l’acció docent basada en la metodologia Colourstrings, a través de videoconferència, i al mateix temps, observarà l’evolució dels alumnes en el seu procés d’aprenentatge, oferint una profunda comprensió de la pedagogia elemental de l’instrument i un feedback en temps real.

L’activitat va adreçada de forma activa, a professors de corda de la Diputació de Tarragona, i de forma oient, a professors interns d’altres especialitats, alumnes de Grau Superior de Pedagogia de l’Instrument i professors externs que estiguin interessats a conèixer la metodologia Colourstrings.

L’activitat serà oberta i gratuïta amb inscripció prèvia.

Tags: 

Alícia al país de la música - Audicions per a escoles

L'espectacle Alícia al país de la música és un conte musicat basat en l'Alícia al país de les meravelles de Lewis Carroll. A partir de la selecció d'algunes escenes de la novel·la original s'ha adaptat la història a un nou marc: el Conservatori. L'Alícia, en aquest cas, és una estudiant del Conservatori una mica despistada a la que li passen una sèrie de fets ben estranys. Perduda en un món diferent i nou per a ella, va trobant-se amb diferents personatges que li fan qüestionar la diferència entre la realitat i la fantasia, la raó i la bogeria.

MÚSICA x JOGUINES 2017

 

El proper dissabte 16 de desembre el conservatori de la Diputació a Reus organitza la jornada "MÚSICA x JOGUINES" amb activitats per a tothom i que té com a objectiu recollir joguines per sumar-se a la campanya de Creu Roja de Reus.

TubaChristmas

Us volem convidar a la 3ª edició del TubaChristmas del Camp Tarragona, una trobada de Tubes i Bombardins, que enguany es durà a terme a la ciutat de Reus el proper dissabte 23 de desembre (matí). Des de l'any 1974 el Tuba Christmas ha sigut un esdeveniment celebrat mundialment en honor a aquest instrument. Va ser impulsat inicialment pel tubista nord-americà Hllucarvey Phillips i des de llavors s'ha anat celebrant any rere any. Aquesta ja serà l'edició número 44!!

"A little Jazz Mass" for mixed voices de Bob Chilcott

Divendres, 15 de desembre de 2017 a les 18h a la Parròquia de Crist Rei de Reus

 

Amb la participació de: 

Cor Contraveus del Conservatori de Música de Vila-seca

Cor Adagio i Vivace de l'Escola Municipal de Música de Cambrils

Cor Gaudí del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus

 

Piano: Lluís Castel

Masterclass i Concert amb Lluis Capdevila trio

Lluís Capdevila a New York, EU

El pianista prioratí Lluís Capdevila ens presenta un concert a trio amb Luca Santaniello, el baterista original de Diàspora, el seu àlbum de debut en el món del jazz. La música consistirà en una sel·lecció d'estàndards de jazz i composicions originals, inspirades en les vivències del pianista a la ciutat de Nova York, on ha residit durant gairebé una dècada, i en el retorn a casa. L’acompanyarà el contrabaixista Manel Fortià, un talent consolidat de l'escena nacional. En paraules del New York City Jazz Record, magazine de referència en aquest gènere, el seu estil sembla celebrar tant el vell com el nou món, visualitzant les glòries del piano jazz i expressant-se amb estats d'ànim nostàlgics i melancòlics però amb esperances, tristos però a la vegada lúdics ".

Pàgines

Subscriure a Escola i conservatori de música a Reus. Diputació de Tarragona RSS