Jornades musicals 2017 al Conservatori

Els propers dies 7, 15, 23 i 31 de març, el Conservatori acollirà tot una sèrie d'activitats, concerts, tallers i màster-classes adreçades als alumnes de l'escola i del conservatori. Tot seguit podeu consultar la programació. Els concerts seran oberts al públic en general.

Aquests dies, totes les classes del centre quedaran substituïdes per les activitats.

 

Concurs Higini Anglès 2017

25  de març de 2017

La Diputació de Tarragona organitza a l’Escola i Conservatori de Música a Reus el XII Concurs de Música de Cambra «Higini Anglès».

 

HORARIS D'ASSAIG i ACTUACIÓ / HORARIOS DE ENSAYO Y ACTUACIÓN

Veure document adjunt / Ver documento adjunto

Beques

Beques

BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONCESSIÓ DE BEQUES PER A ALUMNAT DE LES ESCOLES I CONSERVATORIS DE GRAU PROFESSIONAL DE MÚSICA DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA, CURS 2016-2017.

Us comuniquem que, en data 14 de març de 2017, s'ha publicat al BOPT l'extracte de la convocatòria de les beques per a alumnat de les Escoles de Música i Conservatoris de Grau Professional de la Diputació de Tarragona, curs 2016/2017.

Les bases són les que es van publicar l'any passat, BOPT 232, de 7 d'octubre de 2015.

Proves d'accés al Conservatori 2017/18

Calendari de preinscripció i matrícula  

Període de presentació de sol·licituds: del 23 de març al 7 d'abril de 2017, ambdós inclosos.

El Conservatori acull la 12a edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona

El proper dissabte 25 de març tindrà lloc a l’auditori Higini Anglès de la Diputació de Tarragona, la XII edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus.

IV TROBADA CONCERT AMB LES AULES DE GUITARRA DELS TRES CENTRES DE LA DIPUTACIÓ.

El divendres 24 de març els alumnes de les aules de Guitarra dels tres Centres de la Diputació de Tarragona, realitzaran La lV TROBADA CONCERT a l'Escola i Conservatori de Música de Reus.
Aquesta Trobada entre els distints conjunts de guitarra de les Escoles i Conservatoris de la Diputació, va començar en el centre de Reus i, a continuació, es va fer als de Tortosa i Tarragona respectivament.

Pàgines

Subscriure a Escola i conservatori de música a Reus. Diputació de Tarragona RSS