Vés al contingut

"4 estrelles"

  • Publicat: 31/05/2022
  • On: Escola per l'Art i la Cultura a Tortosa
    Inauguració divendres 17 de juny a les 19 h
    Dilluns a divendres de 10 a 20 h
    Dissabte 18/06 d'11 a 13 h i de 18 a 20 h
  • Quan: 17/06/2022 - 27/06/2022
  • Hora: 10:00 h - 20:00 h

 

Projectes FEP  . 

CFGS de Modelisme i Matriceria Ceràmica Perfil indústria alimentaria
lnstitut de l'Ebre. Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació.
L'Escola per I' Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa

El cicle de Modelisme i Matriceria Ceràmica et capacita per garantir la viabilitat del procés de reproducció en ceràmica d'un disseny funcional i ornamental, ecològic, salubre i reutilitzable per a la indústria alimentaria, desenvolupant les fases inicials de la fabricació: model, motlle i matriu.

FEP (Formació en entorn professional)

* S'incorpora en el currículum el mòdul professional propi de Catalunya de Formació en Entorn Professional (FEP) que els alumnes poden cursar en les empreses (estudis o tallers professionals) o a l'escola, amb la metodologia de I' Aprenentatge basat en projectes (ABP) i, si és el cas, d'Empresa Simulada.

L'alumnat treballa el projecte a partir d'un encàrrec professional real, tenint en compte tots els requeriments necessaris i seguint els procediments, l'organització, la producció i els serveis que s'ofereixen a l'empresa on se situa.

Els projectes de l'exposició han estat realitzats per les alumnes: Sara Ismael, Glòria Sabaté, Rosa Talavera i Mònica Vásquez

S'ha desenvolupat tot el procés de creació: des de la ideació fins a la peça de ceràmica real, la que serà susceptible de ser reproduïda gràcies al motlle.

Agrair de nou la col·laboració d'EMATSA (Empresa Municipal d'Aigües de Tarragona) i dels restaurants estrelles michelin: Les Moles, L'Antic Molí i Villa Retiro.
El FEP posa en valor l'aprenentatge assolit. , És un projecte d'equip on intervenen diversos professors i indirectament tot l'equip docent del cicle. A tots ells també gràcies per la tasca que desenvolupen cada dia.