Vés al contingut

Celebrem 70 anys de l'Escola d'Art a Tortosa

  • Publicat: 22/06/2022
  • On: Escola per l'Art i la Cultura a Tortosa
  • Quan: Del 20/12/2022 al 31/01/2023
  • Hora: 19:00 h - 21:00 h

Celebrem 70 anys d’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa amb una exposició en la que tu ets el protagonista!

 Si has estat o ets alumne d’aquest espai (tant si va ser una tarda...com molts anys...) et proposem que participes en una entrevista de 10 minuts .

 Et proposem que participis en un entrevista de 10 minuts per recollir la teva veu i les teves vivències particulars.

 -        L’entrevista serà una conversa de 10 minuts amb Francesc Perramon (ell ha estat professor d’Història de l’Art en l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa i treballa temes com la memòria de les persones anònimes, els arxius i les fotografies domèstiques). Farem petar aquesta breu conversa al Claustre de l’equipament (Pl. Sant Joan, 5,  43500 Tortosa)

-         En l’entrevista comptarem amb un fotògraf professional (Jaume Juncadella) que et farà un parell de retrats i enregistrarà part de la conversa per a l’exposició. Et farem arribar una còpia digital dels teus retrats.

-        Et proposem que vinguis a l’entrevista portant un fotografia domèstica teva que pot estar vinculada o no al moment en què has estat alumne de l’Escola (una foto teva a les aules o tallers, o bé en un sortida cultural, o bé un viatge cultural, o bé una exposició teva). Es només una proposta, no és pas imprescindible portar una fotografia. La imatge pot estar en qualsevol format (portar-la en paper fotogràfic, a la pantalla del teu mòbil....).

-        Tindrem una conversa breu i amable. L’objectiu és recollir testimonis d’alumnes i donar-los protagonisme en una exposició que tindrà lloc al desembre de 2022. Per descomptat ens podràs indicar si hi ha algun record que ens has explicat que, pel motiu que sigui, prefereixes que no es faci públic (no busquem secrets, si no  una mostra diversa dels records de les persones comuns que han donat sentit a aquestes aules durant 70 anys).