Vés al contingut

L'activitat ‘Dibuixar Tortosa, copsar la història’ dona el tret de sortida a la nova programació de l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa

  • Publicat: 22/09/2022

L’oferta formativa de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa ja està en marxa. L’activitat ‘Dibuixar Tortosa, copsar la història’, que ha començat aquest cap de setmana, és la primera de les propostes que ofereix el centre durant el darrer trimestre de l’any. La programació inclou propostes i activitats ben diverses dins l’àmbit artístic, cultural i patrimonial, com un taller d’històries il·lustrades, un curs de modelatge 3D orientat al sector ceràmic o la introducció a la cal·ligrafia anglesa, entre moltes altres.

Les inscripcions per aquests cursos monogràfics es poden formalitzar a través del web de l’escola https://www.dipta.cat/eac. Les persones interessades també poden adreçar-se directament al centre, de dilluns a divendres, de 10h a 13h i de 16h a 19h (Plaça de Sant Joan, 5, de Tortosa).

L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona és un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, vol contribuir a augmentar l'oferta formativa de temàtica artística, cultural i patrimonial i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. L’objectiu és obrir la porta a nous coneixements i promoure la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat.

 

nova programació de l'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa

La inscripció per als nous cursos ja està oberta, a través de la www.dipta.cat/eac
La inscripció per als nous cursos ja està oberta, a través de la www.dipta.cat/eac