Vés al contingut

L’alumnat de ceràmica de L’Escola per l’Art i la Cultura a Tortosa exposa les seves creacions a la mostra col·lectiva “Lluna”

  • Publicat: 10/09/2022

L'Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa acull fins al proper 18 de setembre l'exposició col·lectiva "Lluna", una mostra de peces creades pels alumnes del Taller de ceràmica dels dos darrers cursos. L'exposició l’ha inaugurat aquest dijous al vespre la vicepresidenta segona de la Diputació, Meritxell Roigé.

El títol “Lluna” es va escollir per l’amplitud d’interpretacions i de relats que podia inspirar a l’alumnat. Lluna com a símbol, matèria, metàfora, energia....Ciència i art fusionats.

En aquesta exposició hi trobarem objectes creats amb diferents fangs (vermell, gres i refractari), porcellana, porcellana amb paper, de colada i pasta personal, realitzades al torn i en planxes. Les peces han estat cuites en diferents temperatures (baixa i alta temperatura), atmosferes oxidants i reductores... i han estat decorades amb fang acolorit, engalbes, esmalts i rakú. Així mateix, hi ha peces que incorporen altres materials com vidre, metracrilat, ferro o fusta.

L'exposició es podrà visitar a l'Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa de dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes d’11 a 13 h i de 18 a 20 h.

Activitat gratuïta per al públic familiar

En el marc d’aquesta exposició, s’ha programat l’activitat educativa gratuïta “ATERREM” que tindrà lloc el divendres 16 de setembre a les 18 h i el dissabte 17 a les 11 h. La proposta s’adreça a tot tipus de famílies, que hauran de formalitzar la seva inscripció a www.dipta.cat/eac fins el dia abans de l’activitat. Les places són limitades.

       Expo LLUNA                  Expo LLUNA                                         Expo LLUNA

L'exposició presenta obres elaborades amb materials molt diversos i es podrà visitar a l’equipament formatiu i cultural de la Diputació a Tortosa fins al proper 18 de setembre
L'exposició presenta obres elaborades amb materials molt diversos i es podrà visitar a l’equipament formatiu i cultural de la Diputació a Tortosa fins al proper 18 de setembre