Vés al contingut

Les cases de l'Escola

  • Publicat: 21/11/2022

Atenent la magnífica resposta dels assistents a la recentment celebrada 6a edició de l’Arquitectour i havent gaudit d'allò més, tornem a convocar per al diumenge dia 27 de novembre la tanda de visites guiades amb què la Demarcació de l'Ebre commemora el Dia Mundial de l'Arquitectura.
 
Coincidint amb la celebració dels 70 anys de presència de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tortosa -ara transformada en L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació- i en col·laboració amb la mateixa, l’Arquitectour proposa com a relat conductor la visita a les seus històriques d’aquesta septuagenària escola. Així, sota el lema LES CASES DE L’ESCOLA, accedirem a tres dels immobles patrimonials que han hostatjat l’esmentat centre docent: el Palau Oriol i l’antic Convent de Sant Joan de Jerusalem, de forma presencial, i el Palau dels barons de Purroy, virtualment.

La ruta arquitectònica és oberta a tothom, gratuïta i organitzada en grups reduïts. Atès que les places són limitades, caldrà inscriure’s per telèfon (977 44 19 72) o via correu electrònic (secr.tor@coac.net).
 
No t'ho perdis!

Arquitectour

Arquitectour  Arquitectour

Arquitectour   Arquitectour

ArquitectourEBRE 2022 (segona edició)
ArquitectourEBRE 2022 (segona edició)

Media