Vés al contingut

El fotògraf tortosí Jep Colomé exposa ‘Acords per a una nota trista’ a l’Escola per l’Art i la Cultura a Tortosa

  • Publicat: 20/11/2022

L'Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa acull, fins al proper 21 de desembre, l'exposició fotogràfica ‘Acords per una nota trista’ de l’artista tortosí Jep Colomé. Una mostra on la fotografia esdevé poesia, i les imatges copsen la bellesa de les coses velles.

L’exposició d’en Jep Colomé encomana poesia perquè l’artista s’inspira de poetes propers com na Zoraida Burgos o l’Albert Roig. Les seves imatges copsen la natura que ens envolta amb la bellesa d’un jardí envellit.

El diputat de centres educatius, Carlos Brull, serà l’encarregat d’inaugurar l’exposició el dijous 24 de novembre a les set de la tarda. La mostra podrà visitar-se de dilluns a divendres de 10 del matí a les 8 del vespre, i els dissabtes d'onze a una del migdia. Els dies festius i el 9 i 10 de desembre l'escola romandrà tancada.

 

En Jep Colomé un artista arrelat a Tortosa

L’artista, nascut a Tortosa el 1963, va cursar estudis fotogràfics a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) i a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona va cursar el Grau superior de Fotografia Artística. La seva activitat artística sempre s’ha centrat en la recerca patrimonial, històrica i natural i fortament vinculada a la seva ciutat natal. Ha col·laborat en diferents agrupacions i col·lectius d’artistes en diferents exposicions i edicions de llibres, com 2Anys de llum a la ciutat", editat per l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, i que fa un repàs de l’empremta social, cultural o científica de la Tortosa dels segles XIX i XX.

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició

Media