Vés al contingut

Nova oferta formativa de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Valls

  • Publicat: 22/09/2022

Aprendre a conservar i restaurar un moble, aprofundir en el tècnica de la ceràmica o iniciar-se en la pintura i el dibuix... Aquestes són les propostes que ofereix l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona a Valls durant el darrer trimestre de l’any.

Les inscripcions per aquests cursos monogràfics presencials es poden formalitzar a través de web de l’Escola https://www.dipta.cat/eac. Les persones interessades també poden adreçar-se directament al centre, de dilluns a divendres, de 16h a 19h (Carrer Jaume Huguet, 1, de Valls).

-Ceràmica: Taller d’iniciació al coneixement i l’aprenentatge de la ceràmica adreçat també als qui volen ampliar la seva formació i desenvolupar la seva capacitat artística.

-Tècniques de conservació i restauració de mobles: Taller teòric i pràctic per aprendre a identificar la fusta i altres materials que composen el moble antic. L’alumne aprendrà tractaments adequats per cada matèria i la seva problemàtica. L’alumne porta el seu moble.

-Pintura i dibuix: Curs  per conèixer els diferents processos pictòrics, amb el dibuix com a part del procés. A partir dels 14 anys. No cal tenir coneixements previs.

L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona és un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, vol contribuir a augmentar l'oferta formativa de temàtica artística, cultural i patrimonial i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. L’objectiu és obrir la porta a nous coneixements i promoure la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat.

La ceràmica, la restauració i el dibuix protagonitzen els cursos monogràfics que s’ofereixen a partir de principis d’octubre
La ceràmica, la restauració i el dibuix protagonitzen els cursos monogràfics que s’ofereixen a partir de principis d’octubre