Vés al contingut

La seu de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa acollirà un any més l’Eufònic Pro

  • Publicat: 11/08/2023

El festival reunirà professionals de de l‘art digital, sonor i performatiu els dies 24 i 25 d’agost

El festival d'arts sonores, visuals i digital-performatives a les Terres de l'Ebre, Eufònic, ofereix un any més programació específica per als professionals del sector amb Eufònic Pro, una trobada que se celebrarà els dies 24 i 25 d’agost a Tortosa. L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, coproductora de l’esdeveniment, serà l’escenari d’aquesta trobada.

Eufònic Pro – Terres de l’Ebre reunirà professionals i gestors de la programació cultural nacionals i internacionals amb creadors i artistes catalans de naturalesa digital i performàtica. Comissariat per Antònia Folguera i Marta Oliveres, els matins de dijous 24 i divendres 25 d’agost l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa es convertirà en un espai de contaminació artística i intercanvi de coneixements per afavorir la professionalització del nostre talent així com la seva visibilitat i mobilitat que combina activitats presencials i telemàtiques per a la difusió de les arts.

La programació inclou xerrades, taules rodones, presentacions de projectes i espais de debat amb convidats i convidades com Annette Wolfsberger (Re-Imagine Europe, Àustria), Alberto Ríos (Casa Wabi, Mèxic), Tere Badia (comissària independent), Myriam Lambert (Avatar, Québec), Mouad Laalou (Ecole Nationale d’Architecture, Rabat) o Tamar Tembeck (Oboro, Mont-real), entre molts altres.

Els professionals interessats a participar-hi poden consultar el programa i inscriure-s’hi a: Eufònic Pro

1

2

 

d

c