Vés al contingut

Coccions amb microones, raku i altres tècniques (2a edició)

  • Inscripció: Tancada
  • Data límit:
  • Places lliures: Cap.

    Nota: Si t'inscrius a la llista d'espera, tens possibilitats de realitzar el curs, en el cas que quedin places lliures.

    Inscriu-te a la llista d'espera

t

Tècnica emprada en el Japó per a la producció de tasses per a la cerimònia del te.

Es tracta d'un fang xamotat cuit a baixa temperatura recobert amb esmalts alcalins o boràcics que segueixen un procés de cocció molt ràpid, segons el qual les peces es treuen del forn quan estan vermelles i es refreden ràpidament a l'aire lliure, introduint-les en materials combustibles que redueixen l’oxigen i després es posen en aigua.

* Si per circumstàncies alienes a L’Escola s’ha de suspendre 1 o diverses sessions de treball del curs es farà la devolució de l’import corresponent.

                                                    Coccions

Coccions

                                        

  • Docent:
  • Dies: 13 i 20 de maig
  • Horari: Dissabte 13 de 10 a 14 h; dissabte 20 de 10 a 14 h i de 15 a 19 h
  • Preu: 48 €
  • Modalitat: Presencial
  • Àmbit Ceràmica i oficis artístics
  • Tipus de formació: Curs
  • Durada: 12 h
  • Places: 10
  • Lloc: Escola per l'Art i la Cultura a Tortosa

    https://www.dipta.cat/municipi/tortosa

Coccions

Programació: Fitxa_6.pdf

  • Teoria de les diferents tècniques per fer peces de petit format
  • Taller de construcció de peces amb diferents tècniques
  • Preparació dels esmalts i esmaltar peces
  • Teoria construcció de forns
  • Preparació els diferents forns.
  • Cuites amb microones

Objectius:

  • Conèixer les possibilitats que ens ofereix les cuites amb microones en la ceràmica, la immediatesa dels resultats fa que aquesta sigui fascinant i espectacular
  • Aprendre la màgia dels 4 elements Terra, aigua, aire i foc, d'una manera àgil i senzilla.

Coccions