Vés al contingut

Estilisme per a Fotografia Gastronòmica

v

Aquest curs ofereix les eines per crear fotografies culinàries a través de l’estilisme i la fotografia, amb la intenció de potenciar la creativitat i l’obertura al món professional. Practicarem a través de diferents receptes, il·luminar com a fotògrafs i atrezar com a estilistes, sent les nostres pròpies directores i directors d’art. Observarem imatges del passat i del present per generar criteri i coneixement. Crearem un petit portfoli descobrint el nostre llenguatge únic i personal.

Dirigit a: 

Qualsevol persona interessada a aprendre sobre estilisme i fotografia gastronòmica. → Fotògrafs amateurs i professionals que desitgin conèixer l’ofici d’estiliste culinari. → Graduats en Belles Arts, Disseny Gràfic, Publicitat, Comunicació Audiovisual → Cuiners, restauradors, bloggers → Professionals i estudiants vinculats a la fotografia i a la restauració que vulguin profunditzar i ampliar coneixements. → Professionals i estudiants vinculats a la fotografia i a la restauració que vulguin profunditzar i ampliar coneixements.

Observacions: No calen coneixements previs de fotografia ni de cuina. Cal disposar d’una càmera fotogràfica o d’un mòbil amb càmera.

 

* Si per circumstàncies alienes a L’Escola s’ha de suspendre 1 o diverses sessions de treball del curs es farà la devolució de l’import corresponent.

foto

foto

                                                                                                                                                                                              

  • Docent:
  • Dies: 18, 25 de maig i 1, 8, 15 de juny
  • Horari: Dijous de 16 a 19 h
  • Preu: 60 €
  • Modalitat: Presencial
  • Àmbit Fotografia
  • Tipus de formació: Curs
  • Durada: 15 h
  • Places: 15
  • Lloc: Escola per l'Art i la Cultura a Valls

    https://www.dipta.cat/municipi/valls

gastro

Programació: Fitxa_8.pdf

La proposta és fotografiar i fer l’estilisme d’un menú creant una imatge per cada plat. La primera sessió es proposa des de la teoria amb la finalitat d’emmarcar el treball i pensar el menú de cada grup. Les 5 sessions següents són pràctiques, fotografiant, atrezant i fent l'estilisme de cada imatge. La darrera sessió es destina a la preparació del portfoli i la presentació en comú. A l’aula treballarem per grups de 2 persones, assajant com és una sessió professional. En paral·lel es demanarà a cada participant que practiqui de forma individual.

Objectius:

• Facilitar a les participants eines per inserir-se en un ambient laboral.

• Aprendre a utilitzar l’estilisme i la fotografia com a eina creativa i expressiva.

• Practicar l’ofici d’estilista culinari. • Conèixer recursos i eines pròpies de l'estilisme i la fotografia.

• Manifestar els potencials creatius de les persones a través de l’estilisme i la fotografia.

• Generar criteri visual.

• Identificar els corrents visuals del present dins la fotografia gastronòmica.

• Conèixer el llenguatge i com s’expressa en diferents àmbits: revistes, publicitat…

• Crear un portfoli de fotografia gastronòmica.

• Conèixer el potencial de les pràctiques creatives.

                fo