Música | Música/pop/rock
Música | Altres Tipus de música
Música | Altres Tipus de música
Música | Música folk/jazz/gospel/dixie/fusió
Música | Música/pop/rock
Música | Música Clàssica i de Cambra
Música | Música/pop/rock
Música | Música folk/jazz/gospel/dixie/fusió
Música | Música/pop/rock
Música | Música folk/jazz/gospel/dixie/fusió
CONTEM AMB UNA COLLA DE 25 PERSONAS, ENTRE DIABLES I TABALS
Durant la tardor de 1988, quatre nois vam voler donar una passa més enllà amb la gralla i van crear un grup de grallers a Salou. Passats més de 25 anys, Grallers La Tarota s¿han convertit en aquell trosset de Salou que s'ha pogut trobar en moltes festes majors on la cultura tradicional té un paper predominant: Tarragona, Vilafranca del Penedès, Reus, Vilanova i la Geltrú, Valls, etc. Que, com moltes altres contrades de dins i fora del país, han vist aquesta formació acompanyant tot tipus de balls, bestiari i elements festius i tradicionals. I també se¿ls ha pogut escoltar en mostres i fires com la Mostra Nacional de Música Popular i Tradicional al Carrer de Valls, la Fira de Manresa o Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú. No és estrany que ja se'ls pogués trobar en la primera edició del Dia del Graller de Vilafranca del Penedès i també, de forma habitual, en el Dia del Gaitero de Laguardia (País Basc).
Agrupació musical formada per 4 noies. Presenten versions de diferents estils musicals armonitzades a 4 veus: balades, pop i rock en acústic, reggae... Amb una primera part més tranquila i una segona part més rítmica. Agrupació de l'escola Aula Músics de Tarragona.
El grup es va començar a gestar als anys 60, sota la direcció de Pep Graset i des de llavors s¿ha mantingut constant amb l¿estrena d¿almenys un espectacle per temporada. Josep Graset,el 2006 va passar el relleu a la nova generació. Alícia Bescós ha dirigit la majoria d¿espectacles produïts des d¿aleshores.Ha interpretat comèdies estripades com Ostres, xampany i caviar i Accidents domèstics de Ray Conney. També ha fet clàssics de Goldoni i Oscar Wilde i s¿ha enfrontat amb textos contemporanis, com El malentès d¿Albert Camus i Mort accidental d¿un anarquista de Dario Fo. A més, ha fet alguns espectacles de producció pròpia a partir de peces breus d¿autors contemporanis i ha participat en múltiples recitals poètics. Des de fa més de deu anys també recita el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra.
Els integrants de la companyia també han realitzat diversos cursos d¿interpretació.
BASIC SHOWDANCE es un espectacle de ball que mostra els 10 balls de competició en un ambient dels anys 30 inspirant-se en els títols de diferents pel.lícules com ara "Moulin Rouge". La gran experiència dels seus protagonistes i els diferents canvis de vestuari fan que sigui una delicia per als paladars de tots els públics. No només es pot veure el millor en ball de competició, a més a més es vesteix amb un show entretingut i distret , amb canvis d'estils de música i una presentació inmillorable de tot l'event del principi fins el final.
La modalitat no és diables, és trabucaires.
Presento dos concerts, un com a solista i un altre com a duo. En el de solista incloc també, a més de la guitarra, la viola de mà per interpretar el repertori renaixentista.
el repertori del Duo Aranjuez és amb guitarra.
Espectacle visual amb titelles i bombolles, per explicar el misteriós món del sabó!!
15 professionals per fer música en viu 100x100, la formació por fer misses, sardanes, concert de festa Major i ball.
4 cantans que interpreten tots els estils.
Llums led, pantalles led i mes de 14.000W de so.
Per a cassaments .. consultar preus
Grup format per cantants de llarga trajectòria musical, ofereixen una selecció d´àries, dúos d òpera, sarsuela, música catalana, cubana...
La Berta és un taller de gran format amb carpa de circ! La nostra carpa és un element exclusiu i únic per tot tipus d'espais. Dins tothom pot posar a prova les seves habilitats circenses, amb diferents activitats de malabars, equilibris (bola d'equilibri, cable...) o xanques.
La carpa té una estructura inflable, que permet la seva instal·lació a qualsevol lloc, sempre que disposi d¿una superfície plana i rígida o bé gespa. No calen fixacions a terra ni perforacions de cap tipus. Les seves mides són de 7 metres d'alçada i 15 de diàmetre. Els monitors del taller són artistes de circ, titulats per al treball amb infants i joves.
Consulteu-nos per conèixer les possibilitats de La Berta, doncs també es pot convertir en un espai per a realitzar una programació d¿espectacles o animacions de tarda.
Durada: 3 hores (ampliables)
Muntatge: 3 hores
Espais: carrer o espais grans (poliesportius...)
Més informació i fitxa tècnica a www.passabarret.com
El 2007 la Coral celebra el seu XXVè aniversari
la banda de cornetes i tambors verge candelera es va crear als anys 80-90 amb un gran nombre d´integrants. Després de molts anys d´inactivitat, els integrants més petits de la banda inicial van tornar a posar en marxa la banda fa uns anys.
Música d'arrel tradicional
La música més viva d'arrel tradicional. Fem servir els instruments més arrelats de nostra terra i també d'altres indrets amb l'afany d'aconseguir els colors més suggerents: concerts, balls, cercaviles... animació, en definitiva! El nostre objectiu és fer-vos passar una estona ben animada.
"800 anys de Música"
La música tradicional té el seu origen en la música antiga i ha evolucionat a multiplicitat de formes, ritmes i estils diferents segons la regió del món i els instruments propis de cada indret.
El nostre concert és un viatge de 700 anys, des de la música dels trobadors del segle XIII als pasdobles de nostres festes majors. Els mateixos instruments que sonaven a l¿època medieval són els que encara fent sonar al nostre concert: fídula, flautes de tres forats, viola de roda, sac de gemecs, salteri d¿arc, mandola, buzuki, timbals...un de més ancestral com el didgeridoo i algun instrument més actual, com l'acordió diatònic. Acompanyats pel seu so recorrerem la música tradicional i popular des de l¿època medieval fins als nostres dies.
Auró neix al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona on ens coneixem quatre joves músics vinguts d¿arreu del país. Tots amb experiència en diferents orquestres i altres formacions de cambra, trobem en el quartet de corda l¿espai ideal on compartir la nostra música i poder-nos expressar.
Sota el mestratge de Daniel Cubero, violinista del Qvixote Quartet, tenim l¿oportunitat de conèixer, explorar i interpretar en diferents concerts i actuacions el principal repertori escrit per a quartet de corda. Ens hem format amb músics de primer nivell com Gisella Curtolo, Paul Cortese, Kai Gleusteen, Peter Thiemann, Emile Cantor (Orpheus Quartet) i Lluís Claret entre d¿altres.
Gràcies a l¿experiència i coneixements que tenim en altres àmbits musicals com la pedagogía, la composició i la música moderna, hem pogut desenvolupar un estil propi i de confluencia amb la societat actual.
Interpretem obres d¿estils ben diferenciats, des del primer classicisme fins a música contemporània, per tal d¿oferir- vos tota la sensibilitat i especial sonoritat que caracteritza el quartet de corda.
Membres:
Sergi Miró i Carlota Novell, violins
Elena Martínez, viola
Pol Farell, violoncel
El casal d'estiu tindrà una durada màxima de 4 setmanes i un màxim de 30 alumnes
so 6000w, il.luminacio 22000w.
PRODUCCIONS SAURINES és un projecte amb quatre anys d’història que aquest any 2018 ha esdevingut societat cooperativa de treball associat.
Els nostres àmbits de treball són el territori, el paisatge, el patrimoni i la recuperació de la memòria històrica des d'un vessant de la transformació social, comunitària i paritària.
El nostre objectiu és crear continguts audiovisuals i desenvolupar accions culturals que ajudin a narrar la realitat del nostre entorn a través d'una mirada creativa i crítica.
• MISSIÓ. A través de l’audiovisual, volem contribuir a l’augment de l’autoestima de les persones dels territoris on desenvolupem la nostra tasca i al mateix temps col·laborar en la transformació cap a una societat més justa i igualitària.
• VISIÓ. El nostres objectiu a mig termini és convertir-nos en un referent català en temes de medi ambient, patrimoni i recuperació de la memòria.
• VALORS. Proximitat, cooperació, sostenibilitat, igualtat i creativitat
La música que selecciono i punxo fa referència des dels anys 50's passant pels 60's, 70's, 80's,90's... sempre sonant hits atemporals amb diversos estils com el soul, blues, funk, disco, house, rock, pop, indie, nudisco, electrònica.... hits atemporals per ballar o musicalitzar un espai o una festa singular.
Dj ecléctico des del 2000, múltiples residències en ciutats com Tarragona (Sala el Cau, Sala Zero, Les Golfes Club, Loop Bar, Mystic), Reus (Pilèe, Absenta, Blondie), Lleida (La Casa de la Bomba), Madrid (Cafè la Palma, Escala de Jacob), Getafe (Bar Garage).
També he pogut punxar en ciutats com València (The Mill Club), Donostia (Sala Bukowski), Bilbao (Edaska i Surfer Rosa), Oviedo (Radi 8), Barcelona (Sala Razzmatazz - PopBar, Dipòsit Legal, Demodé, Sala BeCool, KGB, Sidecar, Sala Salamandra, La Tapadora), Madrid (RedRum, Espiral Pop, Sala Taboo, Sala Clamores, Sala Siroco)
( ( S E I S M I C ) ) és un septet de jazz, que acompanyat per un piano, contrabaix i bateria, aplega una secció de quatre instruments de vent de to greu; saxofón baríton, trombó, flugabone i tuba.
Escoltant aquest grup d’estil jazzístic tot i que amb tractament simfònic, es pot gaudir d’una elaboració refinada de les veus greus oferint una disposició, mescles de timbres i textures que es mouen des de la delicadesa fins a la potència del metall.
El saxofon baríton en un paper de solista, rodejat en tot moment per la secció, pot desenvolupar tota la seva capacitat. La meitat del material musical està escrit i adaptat exclusivament per al grup pel mateix Iván Sáez, i l’altra meitat està arranjat per a aquesta formació pel compositor i director de referència Iñaki Askunze. Cal destacar la cessió especial des de Nova York per a ( ( S E I S M I C ) ) de l’arranjament d’un dels temes insígnia de GRAVITY del Sr Howard Johnson.
Enric Rovira
Mestre de música (URV) i animador infantil: músic, titellaire i actor, format amb el mètode Lecoq.
Especialitzat en animació educativa dirigida a escoles bressol en la qual aporta continguts pedagògics des d’una basant còmica i participativa.
Fa més de 13 anys que actua per Catalunya i Europa amb els seus muntatges, destacant-ne la nominació rebuda als Premis Butaca’12 per l’obra: Pau. La vida de Pau Casals de la companyia Forani Teatre.
NORMES D’INSCRIPCIÓ AL CATÀLEG PER A PROGRAMACIONS CULTURALS DELS AJUNTAMENTS DE LES COMARQUES DEL CAMP DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L’EBRE
1. Objecte de la convocatòria
L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la inscripció d’activitats artístiques i culturals diverses dutes a terme per diferents agents culturals de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que desitgin formar part del Catàleg per a Programacions Culturals dels Ajuntaments.
Aquest catàleg, que només s’edita en format electrònic, es difon per Internet a la web de la Diputació de Tarragona.
Les activitats que es poden inscriure en el catàleg són les que es descriuen a l’annex A d’aquestes normes.
2. Beneficiaris
Poden inscriure’s en el catàleg les activitats proposades per entitats, grups, artistes, instituts d’estudis, associacions i altres centres i institucions de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que realitzin alguna de les activitats culturals que conformen l’oferta del catàleg.
Pel que fa a les activitats de conferències, exposicions itinerants i projeccions de documentals només s’admetran les sol·licituds presentades per entitats o associacions de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. No s’admetran les propostes individuals.
De forma excepcional, la Diputació acordarà la inclusió en el catàleg, d’altres propostes no previstes en aquestes normes, sempre que es valori que puguin ser d’interès pels ajuntaments.
3. Sol·licituds
Els sol·licitants emplenaran directament el formulari d’inscripció i el trametran degudament signat a la Diputació. Aquest formulari s’ha d’enviar també electrònicament fent servir l’opció de tramesa electrònica que hi ha al mateix formulari.
S’ha d’adjuntar al formulari electrònic de sol·licitud, còpia del NIF del grup o de l’associació a la qual pertany per tal d’acreditar que el grup o persona té el domicili fiscal a la demarcació de Tarragona .
En cas que el grup o persona no tingui NIF propi per tenir la gestió encomanada a una empresa, aquesta presentarà el seu NIF per acreditar que té el domicili fiscal a la demarcació de Tarragona i una declaració on constarà el nom i el domicili dels membres del grup que és vol inscriure
La Diputació comprovarà periòdicament la veracitat i actualitat de les dades presentades, en cas que es comprovi que existeixen irregularitats en les dades d’inscripció, tant el grup com l’empresa que el representa seran donats de baixa per acord exprés.
Per motius de contenció del crèdit existent a la partida pressupostària es podrà acordar per determinades modalitats, un preu màxim d’actuació subvencionable
Aquells sol·licitants que no tinguin accés a Internet poden presentar al Registre de la Diputació una sol·licitud acompanyada de la Butlleta d’Inscripció, d’una fotografia a efectes de difusió i de la resta de documentació.
4. Aprovació de les inscripcions
La inclusió al catàleg és discrecional per part de la Diputació. Es tindrà en compte les dades aportades, la qualitat i la trajectòria dels sol·licitants.
L’òrgan de gestió de les sol·licituds és la unitat de Cultura. Seran dictaminades per la Comissió del Servei d’Assistència al Ciutadà i acordades per la Junta de Govern de la Diputació.
La resolució serà comunicada a l’interessat, tenint en compte que fins a la notificació de l’acord d’acceptació de la seva inscripció no podrà actuar a càrrec del catàleg.
Es proporcionarà a tots els grups que formin part del catàleg, un número d’usuari i una contrasenya per tal que puguin accedir a les seves dades
La vigència de la inscripció al catàleg és indefinida, en el benentès que l’interessat pot demanar en qualsevol moment i per escrit a la Diputació, la baixa de la seva inscripció.
Els inscrits poden sol·licitar en qualsevol moment, actualitzacions de les seves dades emplenat els formularis corresponents que es troben a la web del catàleg. Aquestes actualitzacions seran vigents una vegada aprovades per la Junta de Govern de la Diputació, previ informe de la Comissió Informativa del Servei d’Assistència al ciutadà.
5. Control de qualitat
Qualsevol grup, persona o activitats inscrita en el catàleg serà donada de baixa per acord exprés, quan passat un any de la seva inscripció no hagi realitzat cap actuació a càrrec del programa. Pot tornar a realitzar novament la sol·licitud d’inscripció passats sis mesos de la seva baixa.
6. Vigència
La vigència temporal d’aquestes normes és indefinida mentre no es modifiquin o deroguin.
7. Qualsevol dubte d’interpretació d’aquestes normes que pugui sorgir serà sotmès a consideració de la Comissió del Servei d’Assistència al Ciutadà i, si s’escau, serà resolt per la Junta de Govern de la Diputació.
ANNEX A
ACTIVITATS INCLOSES AL CATÀLEG I LES SEVES MODALITATS
1. Espectacles familiars
Circ
Contacontes infantil
Mags
Mim
Pallassos
Teatre infantil
Teatre de titelles
2. Ball i dansa
Balls populars i tradicionals
Balls de saló
Dansa clàssica
Dansa contemporània
Dansa folklòrica /Esbarts
Danses del món
3. Conferències
Alimentació
Art
Artesania
Ciència
Cinema
Dret
Economia
Ecologia
Gastronomia
Història
Medi Ambient
Psicologia
Salut
Solidaritat
Meteorologia
...
4. Documentals / Projeccions
S’admetran tot aquells documentals de temàtica d’interès local i general pels municipis de la demarcació de Tarragona.
5. Espectacles de carrer
Bestiari
Colles castelleres
Diables
Gegants i capgrossos
Majorettes i twirling
Xarangues
6. Exposicions itinerants
Fotografia
Pintura
Gravat
Escultura
Exposicions en itinerància amb condicions específiques.
7. Música
Bandes de música
Bandes de cornetes i timbals
Cantautors
Cobles
Corals/Orfeons
Grallers i dolçainers/gaiters
Grups orquestrals
Havaneres
Lírica (opera i sarsuela)
Música clàssica i de cambra
Música folk i d’arrel o ètnica
Música jazz/ blues/ gospel/ dixie/ fusió
Música pop / rock/ hip hop/ electrònica
Altres tipus de música
Orquestres amb condicions específiques
8. Recitals de poesia i lectures dramatitzades
9. Teatre
Teatre d’adults
Teatre infantil
Contacontes d’adults
Obres teatrals en itinerància amb condicions específiques
* Tant el que anomenem, activitats com la seva divisió en modalitats serà definida pel propi grup o persona actuant a l’hora de donar-se d’alta al catàleg
Subvencions als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades per a la contractació de les activitats incloses en el catàleg de programacions culturals dels ens locals (E-catàleg) durant l’any 2022
1) Objecte i finalitat de la concessió de la subvenció
L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades de la demarcació de Tarragona per a la contractació de les actuacions o activitats incloses al Catàleg per a Programacions Culturals dels ens locals (en endavant E-catàleg), per tal de contribuir a la celebració d’activitats culturals i artístiques en els municipis de la demarcació.
Els municipis que tinguin nuclis històrics agregats donats d’alta a la Diputació abans de l’1 de gener de 2022, poden disposar, a més, d’un import complementari per a cadascun d’ells. Els nuclis històrics que es donin d’alta durant el 2022 no podran ser subvencionats fins a la convocatòria del 2023. En queden excloses les urbanitzacions.
2) Requisits i obligacions dels beneficiaris
Requisits dels beneficiaris
Els beneficiaris han de complir els requisits generals previstos a l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i a la base setena de les Bases generals de subvencions de la Diputació de Tarragona i amb caràcter específic:
Obligacions dels beneficiaris d’aquestes subvencions
Els beneficiaris han de complir les obligacions previstes a la base vuitena de les Bases generals de la Diputació de Tarragona i amb caràcter específic:
a) Els beneficiaris han d'adoptar les mesures per donar l’adequada publicitat al finançament públic de l’activitat objecte de subvenció, mitjançant la publicació, en tots els espais de difusió, ja siguin materials gràfics, entorns digitals o suports editats en qualsevol altre format, de la frase: “amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona”, juntament amb el seu logotip, d’acord amb les normes gràfiques que té establertes la Diputació.
b) El beneficiari està obligat al compliment de les obligacions pròpies en matèria de transparència que li siguin aplicables. L'incompliment d'aquestes obligacions se sanciona d'acord amb la legislació sobre transparència, accés a la informació pública i bon govern.
3) Règim de concessió de les subvencions
Concurrència, mitjançant convocatòria oberta.
4) Forma i termini de presentació de sol·licituds
La sol·licitud de subvenció s’ha de presentar electrònicament, en model normalitzat disponible a http://www.diputaciodetarragona.cat/ecatalegcultura.
La documentació que conté la sol·licitud és la següent:
1. Certificació justificativa de la realització de l’actuació o activitat i del seu pagament o del reconeixement de l’obligació.
2. Declaració responsable sobre el compliment de les obligacions amb la Tresoreria de la Seguretat Social i amb l’Agència Estatal de l’Administració Tributària.
3. Declaració responsable del compliment de les obligacions incloses en la normativa sobre transparència, accés a la informació pública i bon govern.
Termini:
S’inicia l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al BOPT i finalitza:
No hi ha possibilitat d’ampliació i no s'admetran a tràmit les que es presentin fora d’aquests terminis.
Les actuacions realitzades durant el mes de desembre de 2022 aniran a càrrec de la convocatòria de l’any següent només a efectes de resolució i d’imputació pressupostària; en cap cas seran considerades actuacions de l’any 2023 i no afectaran a l'import de subvenció que té cada municipi per a l'any 2023.
5) Procediment a seguir
5.1. L’ajuntament o entitat municipal descentralitzada (EMD) ha de posar-se en contacte amb el grup, persona o entitat inscrit/a en el catàleg per tal de concretar dia, hora i lloc en què s’ha de dur a terme l’actuació o activitat.
5.2. Un cop estigui aprovada la convocatòria, els ajuntaments o EMD hauran de reservar les actuacions que tinguin previstes mitjançant el programa informàtic E-catàleg, com a tràmit obligatori i previ a la sol·licitud de subvenció. Des de l’1 de gener fins a l’aprovació de la convocatòria, el tràmit no es podrà fer a través de l’E-catàleg i la reserva es farà posteriorment.
5.3. Una vegada realitzada l’actuació o activitat contractada, l’ajuntament o EMD ha de procedir al pagament de l’import total del preu d’actuació o activitat que figuri en el Catàleg per a Programacions Culturals dels ajuntaments, així com les despeses de transport i quilometratge, si escau, o com a mínim el reconeixement d’obligació de la despesa, amb el benentès que la Diputació només subvenciona el preu de l’actuació o activitat que és amb IVA inclòs.
5.4. Tot seguit, ha de tramitar la sol·licitud de subvenció i pagament mitjançant l’aplicació E-catàleg. No s’acceptaran les sol·licituds que no siguin tramitades mitjançant aquesta aplicació.
6) Criteris de valoració de les sol·licituds
La unitat instructora avalua les sol·licituds d’acord amb el que s’estableix a les bases 12 i 13 de les Bases generals de la Diputació de Tarragona i la distribució de les subvencions segueix els següents criteris:
Durant la vigència d’aquesta convocatòria es fixa un import màxim anual per a cada municipi, aplicant criteris de població.
Per aplicar aquests criteris es tindrà en compte el nombre d’habitants que consti en l’últim cens de població aprovat per l’Institut Nacional d’Estadística a la data de publicació de la convocatòria.
La distribució de la consignació pressupostària segueix els següents criteris:
La part de pressupost destinat a cada tram de municipis s’estableix en funció de la població i del nombre de municipis existents en aquell tram. L’assignació de pressupost és la següent:
La subvenció es concedeix per rigorós ordre d’entrada al registre, tenint en compte que les sol·licituds presentades per mitjans electrònics són registrades en el moment de formalitzar electrònicament la sol·licitud, després d’haver efectuat la reserva.
Així mateix s’estableix que:
a) No hi ha límit d’actuacions per als grups, persones o entitats inscrits al catàleg.
b) No hi ha límit ni del nombre de contractacions, ni en el preu de l’actuació per part dels ajuntaments i EMD. El límit és l’import màxim de subvenció anual destinat a cada municipi, fins al qual poden contractar les actuacions del catàleg que desitgin.
c) En cas que a l’ajuntament o l’EMD els resti un romanent de l’import que els pertoca el poden aplicar a una última contractació, tenint en compte que l’ajuntament o EMD es farà càrrec de la resta del pagament.
7) Quantia individualitzada de la subvenció
L’import màxim de subvenció anual per municipi és el següent:
Cada nucli històric dels municipis de la demarcació de Tarragona que estigui donat d’alta abans de l’1 de gener de 2022, disposa d’un import de 1.500 euros. Els que es donin d’alta durant l’any no podran ser subvencionats fins a la convocatòria de l’any 2023.
8) Crèdit pressupostari al qual s’imputa la convocatòria i quantia total màxima
Crèdit pressupostari al qual s’imputen les subvencions: aplicació pressupostària 2010-334-46201 del pressupost de l’any 2022.
Quantia total màxima: 1.500.000 euros.
Aquest import màxim pot ser ampliat d’acord amb les sol·licituds rebudes i les disponibilitats pressupostàries.
9) Òrgans competents per a la instrucció i resolució del procediment de concessió de la subvenció.
Òrgan competent per a la instrucció del procediment: Unitat de Cultura.
Òrgan competent per a la resolució del procediment: Junta de Govern, segons el vigent règim de delegacions en el moment de l'aprovació de la convocatòria.
10) Termini de resolució i de notificació
El termini màxim per resoldre i notificar és de sis mesos des de l'entrada de sol·licituds.
11) Nombre màxim de resolucions durant l’exercici
El nombre màxim de resolucions, durant l’exercici 2022, és de 8. L’import màxim per a cadascuna de les resolucions serà una vuitena part del crèdit total consignat. El crèdit no esgotat en un procediment s’acumula en el següent. En la primera resolució de l’any 2022, es resoldran les sol·licituds pendents de l’any 2021, entrades dins de termini, que, a causa de la data de finalització de presentació de sol·licituds, s’han de resoldre el 2022.
12) Mitjà de notificació de la resolució
Publicació al tauler d’anuncis de la seu electrònica: https://seuelectronica.dipta.cat, que substitueix la notificació individual.
13) Acceptació
La subvenció s’entén acceptada si el beneficiari no manifesta expressament el contrari en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació a la seu electrònica de la resolució de la seva concessió.
14) Caràcter de la resolució i règim de recursos
Les resolucions dictades en execució de la convocatòria exhaureixen la via administrativa.
Règim de recursos contra els actes administratius dictats en execució de la convocatòria:
15) Termini per executar les actuacions subvencionades
El termini per executar les actuacions objecte de la convocatòria és des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2022, sense possibilitat d’ampliació.
16) Forma i termini de justificació
En ser una convocatòria en què la sol·licitud i la justificació són simultànies, els terminis i la documentació a presentar són els mateixos que s’especifica a l’apartat 4 d’aquesta convocatòria.
17) Control financer
Segons la base 24 de les Bases generals de subvencions de la Diputació i la Llei 38/2003, general de subvencions, el beneficiari té l’obligació de sotmetre’s a les actuacions de control financer que, donat el cas, realitzi la Diputació. La no observança d’aquesta obligació pot donar lloc al reintegrament de la subvenció concedida i a la devolució dels imports percebuts pel beneficiari.
18) Pagament de la subvenció concedida
En ser una convocatòria en què la concessió i la justificació són simultànies, la publicació de la resolució de concessió, la qual comporta també el reconeixement de l’obligació de pagament, es fa mitjançant la publicació al tauler d’anuncis de la seu electrònica: https://seuelectronica.dipta.cat, que substitueix la notificació individual.
19) Canvi de destí
El beneficiari no pot demanar un canvi de destí de l’actuació objecte de la subvenció atorgada.
20) Compatibilitat amb altres subvencions
Aquestes subvencions són compatibles amb altres ajuts destinats a la mateixa actuació, sempre que no siguin altres línies convocades per la Diputació de Tarragona. En qualsevol cas, juntament amb altres ingressos, les quantitats atorgades no poden excedir el cost total de l’actuació.
21) Aportació de recursos propis del beneficiari per al finançament de l’activitat
Aquestes subvencions no comporten l’obligació d’aportar recursos propis per part dels beneficiaris.
22) Criteris de graduació d’incompliments
S’estableixen a la base 25 de les Bases generals de subvencions de la Diputació de Tarragona i dels seus organismes autònoms.
23) Diari oficial en el qual s’ha de publicar l’extracte de la convocatòria, per conducte de la Base de Datos Nacional de Subvenciones (BDNS)
Un extracte d’aquesta convocatòria es publica a la Base de Datos Nacional de Subvenciones, que actua com a Sistema Nacional de Publicidad de Subvenciones, i al BOPT.
S’ha de registrar la informació relacionada amb aquesta convocatòria al Registre d'Ajuts i Subvencions de Catalunya.
El text íntegre de la convocatòria es publica a la seu electrònica de la Diputació de Tarragona.
Servei d'Assistència al Ciutadà -
Cultura
Passeig de Sant Antoni 100, 43003 Tarragona
Tel. 977 29 6600 Fax. 977 29 66 33
a/e ecatalegcultura@diputaciodetarragona.cat
Com
anar-hi?