Estat:
Tancat

Repte 1: Com podem ajudar al client a personalitzar el projecte amb mitjans/eines digitals?

Repte 2: Com podem aportar valor al nostre producte mitjançant l’aplicació de noves tecnologies

 

> Presentació del reptes i objectius

Kriskadecor crea projectes totalment personalitzats amb baules d'alumini, oferint a arquitectes i dissenyadors d'interiors una àmplia gamma de solucions: separadors d'espai, parets, sostres, elements d'il·luminació, revestiments d'exterior o qualsevol altra estructura especial que puguis imaginar.

Repte 1: Com podem ajudar al client a personalitzar el projecte amb mitjans/eines digitals?

Es cerca desenvolupar o incorporar eines de disseny i visualització 3D realistes, que ens ajudin en la nostra visió de transformar els somnis dels nostres clients en projectes excepcionals, de forma que modelar i visualitzar els conceptes i idees d’arquitectes i dissenyadors sigui el més senzill possible, a la vegada que sigui funcional, interactiu, visual i hiperrealista; amb l’objectiu final de què la comunicació del projecte cap al client final sigui el més comprensible possible.

Repte 2: Com podem aportar valor al nostre producte mitjançant l’aplicació de noves tecnologies

Dins de la nostra missió d'aportar personalitat i diferenciació en projectes arquitectònics i de disseny, mitjançant l'aplicació de tecnologies d'il·luminació, imatge, àudio o materials intel·ligents... volem crear composicions dinàmiques, amb vida pròpia, que permetin crear ambients interactius cap al sentit de l'usuari, potser jugant amb la forma, la llum, la imatge, el color, el so.

> A qui va dirigit?

Busquem startups, emprenedors/es, empreses, entitats o grups de recerca que treballin en aquest àmbit i aportin solucions innovadores.

 

> Com participar-hi?

Per participar, entra en aquest enllaç, selecciona a l’apartat “INDICA'NS EL REPTE EN QUÈ VOLDRIES PARTICIPAR” aquest repte i afegeix una petita descripció de la proposta que vols presentar.

Aquest repte s’emmarca dins del programa Next Challenges CatSud amb la voluntat d’acompanyar les empreses en el procés de resolució de reptes: des de la seva definició, passant per l’acompanyament en la creació del projecte, i amb l’objectiu final de que s’implementin les diferents solucions sorgides, que prèviament s’han pogut experimentar i prototipar en el Laboratori de Fabricació Digital del Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus.

 

 

El programa s’emmarca dins l’actuació “Aulaplus, servei integral de formació pel territori”, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació, eix 4.