Vés al contingut

Senent Domingo

A l’edat de cinc anys inicia els estudis de música a l’escola de Música de la Banda de Música d’Ulldecona, tenint com a primers professors al seu pare (solfeig) i Roc Lluís (trombó). Amplia estudis al Conservatori de la Diputació de Tarragona a Tortosa, on cursa fins a 4t de Grau Mitjà (especialitat de trombó de vares) amb el professor Rubén Perelló i 5è de Grau Mitjà amb el professor Jordi Masip.

Posteriorment cursa el grau Superior de Música, en la Modalitat d’Interpretació en Música Clàssica i Contemporània, a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya ) amb els professors Ricardo Casero, Raúl García i Daniel Perpiñán. Durant els cursos 2010-2011 i 2011-2012 perfecciona els seus estudis trombonístics amb Carlos Gil. Actualment continua la seva formació a “ l’Aula de Trombón Stomvi” on realitza classes amb els professors Indalecio Bonet i Carlos Gil. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Indalecio Bonet, Juan Real, Daniel Perpiñan, Jonas Bylund, Simon Wills,  Daniel Lassalle, Jorgen van Rijen, Gaspar Montesinos, Abbie Conant, Joe Alessi, Christian Lindberg i Stefan Schulz entre d’altres.

En el món orquestral ha format part de l’Orquestra Intercentres de la Diputació de Tarragona, la Jove Orquestra de la Diputació de Tarragona, la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona,  l’Orquestra de les Escoles de Música de Catalunya (OEMUC) i de la JONC ( Jove Orquestra Nacional de Catalunya ). Ha col·laborat amb nombroses orquestres del territori espanyol, entre les quals destaquem la JONC Filharmonia, l’Orquestra Simfònica Julià i Carbonell de les Terres de Lleida, l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, l’OSV ( Orquestra Simfònica del Vallès ) etc. Ha treballat sota al batuta de directors com ara Salvador Mas, Manel Valdivieso, Jordi Mora, Ros Marbà, Enrique Mazzola, José Rafael Pascual Vilaplana, Josep Pons, Tomàs Grau....

En el camp solístic destaquem la interpretació de la “Romance” per a trombó i banda de C.M. Von Weber acompanyat per la Banda de Música d’Ulldecona i la participació al IX Concurs d’Interpretació Musical L’Arjau en modalitat individual (categoria fins a 15 anys) on aconsegueix el 3r lloc.

En el camp pedagògic ha estat professor de trombó a l’Escola de Música de la Banda de Música d’Ulldecona ( 2003-2004 i 2004-2005 ),  a l’Escola de Música de la Creu Alta a Sabadell (2008-2009 i 2009-2010 ), Professor a la BMP del Prat de Llobregat ( 2009-2010 ), entre altres.

Actualment és membre de l’Orquestra Camera Musicae, del quintet de metalls “ Logam Brass “, professor de trombó a l’EMMA ( Escola Municipal de Música d’Alcanar ) i des del curs 2011-2012 és professor de trombó al Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus.