Pasar al contenido principal

Entrada gratuita

RECXics. Programació familiar del REC

Pel·lícula: Nina i el secret de l'eriçó
  • 12 Noviembre 2023
  • Hora: 11:30 h - 13:00 h
REC
 
El REC no s’oblida dels més petits de la casa i ofereix una programació familiar de qualitat i àmbit internacional per acostar l’experiència d’un festival de cinema als menuts de la família. En col·laboració amb el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, en acabat de la projecció, s’organitzen tallers lúdics i educatius relacionats amb la pel·lícula de cada sessió.
 
Nina
Dir. Alain Gagnol i Jean-Loup Felicioli

França, 2023. 78 min. VDCat (A partir de 6 anys)

Diumenge 12 // 12:00H MAMT

 

A la Nina li agrada anar a dormir escoltant les històries que el seu pare li explica, les d’un eriçó que descobreix el món. Un vespre, el seu pare, preocupat per la feina, no segueix el ritual i no li explica una nova aventura… Afortunadament, el seu millor amic Mehdi és allà per ajudar-la a trobar una solució: què passaria si el tresor amagat a l’antiga fàbrica pogués resoldre tots els seus problemes?

En aquest moment comença una gran aventura que implica escapar de la vella veïna i del seu gat Peludot, impedir les trampes del guardià de la fàbrica i enganyar el seu gran gos… El petit eriçó liderarà la investigació al seu costat!

 

ENTRADA GRATUÏTA