Nascuda a Tarragona (Catalunya), inicia els estudis musicals al Conservatori Professional de Música de Tarragona amb Joana Albiol. Al finalitzar els estudis professionals és becada per l’Ajuntament de Girona per a ampliar estudis amb el guitarrista uruguaià Óscar Cáceres. Continua la carrera guitarrística amb la prestigiosa concertista argentina M. Luisa Anido i amb el professor i concertista Guillem Pérez-Quer.

Es gradua com a Professora Superior de Guitarra al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, amb les màximes qualificacions.


Realitza cursos de perfeccionament i Màster Classes a  Itàlia, Catalunya, Estat Espanyol, Andorra i Portugal, amb professors i concertistes de talla internacional com David Russell, Angelo Gilardino, Leo Brower, Roberto Aussel, Alvaro Pierri, Hans Brüderl, Armando Marrosu, Manuel Barrueco, Hopkinson Smith, Eduardo Isaac  i Roland Dyens, entre altres. També s’ha format en guitarra-tango a l’Escola de Tango “Latitud Tango” amb el professor Jorge Blengini.


Ha obtingut el Postgrau en Gestió de Centres Educatius i Gestió en Management Musical per la Universitat de Girona. Ha estat guardonada amb el Primer Premi  en el “Concurs de Guitarra Manuel Nieto” durant dos anys consecutius.


En la vessant concertística ha actuat en múltiples i variades formacions de música de cambra i en recitals com a solista i formant duo de guitarra en nombrosos escenaris. Ha actuat, des de la seva fundació, amb l’Orquestra de Guitarres “Eclecticórdia”  dirigida per Danielle Kassner i actualment forma part del grup “22Strings Quartet”  formació de tres guitarres i  contrabaix, amb qui regularment fa actuacions en diverses sales de concert en Festivals de Música, Festivals de Guitarra i Cicles de Concerts de múltiple format.


Habitualment és convidada a impartir tallers de música de cambra i guitarra per diverses institucions, així com a formar part com a Membre del Jurat en proves de selecció i en Certàmens i Concursos Nacionals i Internacionals.


Paral•lelament a la seva activitat concertística posseeix una extensa experiència docent. Ha estat Membre Fundadora i Professora de Guitarra de l’escola de música “Estudi de Música” de Tarragona. Ha estat Professora Titular de Guitarra, Cap de Departament de Guitarra i Professora de Música de Cambra, així com membre de l’Equip Directiu a l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.


Actualment és Professora de Guitarra i de Conjunt de Guitarres al Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona, a Reus.