Vés al contingut

Família

Les famílies són el nostre motor.

Informa't del nostre Dia a Dia. Tenim serveis especialitzats per acompanyar-te. Col·labora i participa amb el centre i els alumnes.

Últimes notícies

 • El projecte Mode Accès: Activat. Per una educació inclusiva, continua el seu curs. Aquesta vegada són les escoles eslovenes que ens acolliran durant una setmana. Esperem aprendre sobre el seu sistema educatiu, nivell d'inclusió, programes educatius, metodologies i recursos tecnològics implementats a l'aula. De ben segur que tornarem amb un bon grapat d'idees.

   eslov1

   

  DILLUNS 20 DE NOVEMBRE 2023

   

  Visitem Osnovna šola Danila Lokarja, escola d'educació primària (de 6 a 15 anys) amb programa d'educació especial. 

  Durant tot el matí hem pogut observar i participar en classes de diferents cursos: rutina de bon dia, matemàtiques, contes vivencials, ciència, tecnologia i música. 

  Identifiquem com a bones pràctiques la pedagogia activa i vivenciada que utilitzen, l'ús dels espais exteriors, l'ús del moviment com a  mitjà per l'aprenentatge, compartir activitats amb alumnes de l'escola ordinària, horari escolar amb canvis estructurats i tenint en compte els períodes atencionals i de treball dels alumnes. 

  Seguim gaudint del seu saber fer i agraïm la seva bona acollida.

   

  DIMARTS 21 DE NOVEMBRE 2023

   

   

  Avui hem visitat l'escola d'educació especial Cirius, un centre molt similar al nostre però amb diferències com l'edat d'escolarització (d'entre 2 i 26 anys) i la possibilitat de residència pels alumnes que així ho necessitin.

  Hem pogut observar com treballen en diferents aules i ens hem reunit amb el coordinar d'informàtica i la logopeda qui ens ha mostrat els diferents aparells tecnològics per garantir la participació i comunicació: bigmack, commutadors, iTalk2, joguines adaptades i comunicadors tecnològics. I ens hem trobat amb el director del centre amb qui hem pogut conversar sobre l'organització del centre, el sistema educatiu eslovè, sobre la inclusió i la visió de la comunitat sobre els CEE. 

  Hem passat un gran matí d'aprenentatge i amb molt bona companyia. Tots els professionals ens han atès amb mota calidesa, amabilitat i professionalitat.

  https://www.cirius-vipava.si/

   

  DIMECRES 22 DE NOVEMBRE 2023

  Últim dia a l'escola Ajdovščina on hem participat a unes activitats programades pels estudiants d'educació infantil de l'institut de la ciutat realitzant un taller de macramé i una sessió de dansa.

  També hem pogut gaudir d'una trobada amb les bibliotecàries del centre, que ens van mostrar aquest espai, i amb el coordinador d'informàtica que ens va ensenyar els seus equipaments i els programes que utilitzen.

  Per finalizar, ens han rebut les psicopedagogues del centre que ens van explicar les seves funcions dins l'escola. 

  Moltes gràcies a tots els professionals que ens han acollit.

  Acabem l'estada en aquesta escola agraïdes i amb noves experiències de les quals segur que traurem profit.

   

  DIJOUS 23 DE NOVEMBRE 2023

  Avui, ja a la capital eslovena, Ljubliana, hem visitat un Kindergarden que atén infants de 0 a 6 anys. 

  Hem passat un matí observant les rutines diàries i les activitats educatives des d'una pràctica respectuosa cap a l'infant, que permet la lliure circulació, fomenta l'autonomia i l'autodeterminació podent escollir activitat. Aules on passen coses diferents al mateix moment i on els alumnes amb dificultats es troben inclosos.

  Seguim gaudint d'aquest país que ens està acollint amb tanta hospitalitat.

   

   

  DIVENDRES 24 DE NOVEMBRE 2023


  Durant el dia d'avui hem pogut acabar de veure els diferents espais tant interiors com exteriors de l'escola. Ens ha agradat molt veure la cuina dels alumnes amb armaris, piques i fogons a la mida de nens de tres anys.

  Hem continuat copsant el treball vivenciat i manipulatiu que realitzen i observant l'actitud de respecte i d'acompanyament per part del docent.

  Hem compartit l'activitat i el material que havíem preparat per treballar vocabulari bàsic en castellà relacionat amb la família amb el qual han estat molt contestes i agraïdes.

  Càlida estada a l'escola VRTEC TRNOVO.

  Esperem la seva visita al mes de maig.
   

 • 06/11/2023

  La Castanyada

  Quin gran dia de la Castanyada! Acompanyat d'un sol esplèndid i d'uns deliciosos panellets i castanyes acabades de torrar. 

   

  castanyada

Serveis especialitzats per a famílies

 • portada

  Psicologia

  Incrementem la sensació de sentir-se acompanyats
 • portada

  Fisioteràpia i salut

  Assessorament familiar per potenciar recusos i prevenir problemes.
 • portada

  Treball social

  Informa, valora, orienta, assessora i tramita les sol·licituds
  Suport i assessorament directe a les famílies.

Una escola oberta a tothom

Donem suport i assesorament individualitzat a famílies, estudiants i professionals.

Col·labora amb el centre educatiu per complementar la tasca educativa

AMPA